natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Dziewczyny jak Wam się ogólnie chodzi, bo u mnie to masakra. Muszę dawać malutkie kroczki i iść bardzo wolno. Strasznie ciągną mnie pachwiny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@natusia.mamusia86 wróciłam od anesteziolog i zonk lekarza nie ma i poradnia zamknięta. Muszę jutro ponownie iść a otwarte tylko od 8 do 9. Plus, że mam wejść poza kolejnością. Po przejściu kawałka drogi do poradni, a mam rzut beretem do szpitala, ciągnie mnie dołem i podszczypuje, kłuje gdy łapie skurcz. Dosłownie uczucie jakbym zaraz miało wszystko wypaść.
[/QU
Właśnie ja tak samo się czujęDobrze, że jutro będzie otwartę, a to musisz się wcześniej z anestezjologiem dogadać m?
Może coś się będzie rozkręcaćTakie ktga Ty dziś też ktg?
Urodziłam wczoraj. 6h ale jestem wykończona. Niestety malutka jest na intensywnej terapii przez zapalenie płuc. Opiszę Wam wszystko jak tylko dojdę do siebie.@alible na dniach ruszysz pewnie
U mnie jak po bólach @ naszły krzyżowe to było jakieś 45 min do partych. Wszystko 1 dnia. Cały poród 2:45 od pierwszych boli @ do końca.