Cookie_
Moderator
Dzielna babka jesteś jak już po pionizacji i dajesz radę pisać namDziewczyny, u mnie juz po cc. Waga ponad 4kgjuz jestem spionizowana i powoli dochodzimy do siebie. Teraz trzymamy kciuki za Was
![]()
Gratulacje, zdrówka dla Was
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzielna babka jesteś jak już po pionizacji i dajesz radę pisać namDziewczyny, u mnie juz po cc. Waga ponad 4kgjuz jestem spionizowana i powoli dochodzimy do siebie. Teraz trzymamy kciuki za Was
![]()
Super, gratulację❤❤Szybkiego powrotu do siłDziewczyny, u mnie juz po cc. Waga ponad 4kgjuz jestem spionizowana i powoli dochodzimy do siebie. Teraz trzymamy kciuki za Was
![]()
Ane jak się denerwujesz to śmigaj na IP, stres szkodzi Wam obojgu.Wow. Gratulacje! ❤ u nas też przerób lekarka mówiła. Ja chyba polecę się pokroić bo martwię się o Małego. Jakiś spokojny. Zwariuję![]()
![]()
Nie wiedziałam, że można trafić na taki personel. Na szkolę rodzenia położna mówiła, że zawsze i o każdej porze można podjechać. Nasz spokój w ciąży najważniejszy. Jeszcze nie miałam okazji sprawdzić jakby mnie potraktowały. Wiem, że łatwo się gada tak z boku, a sama jak się źle czuję to czekam na nie wiem co@natusia.mamusia86 ach żeby to było takie proste... ale rzeczywistość jest taka że by się z nią zmierzyć trzeba mieć nie lada zdrowie. Dziś np na pytanie o powód mojej wizyty w poradni nieśmiało stwierdziłam że chciałabym zrobić ktg. To reakcja babki naskoczyla że nie, tylko jak się ma wizytę. To ja jej spokojnie że mam. Już sobie wyobrażam jak przychodzę bez WIZYTY że się martwię. To samo na izbie przyjęć...