natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Pewnie boję się właśnie takiej reakcji personelu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba zależy od szpitala. Kiedyś miałam zabieg i anestezjologa dopiero na oddziale widziałam a badania też juz tam robili. W moim szpitalu ponoć od niedawna jest tak że wczesnej idzie się i samemu wszystko załatwia. Nawet samemu zapisuję się na ccKurczę to nie wiedziałam, że tyle tego się robi przed cc. Normalnie nie mogę uwierzyć, że już niedługo będziesz po wszystkimBędę mocno ściągać kciuki
![]()
Właśnie tak myślałam, że wszystko robi się już w szpitalu przed cc. Podziwiam Cię Cookie_, że potrafisz tak to wszystko ogarnąć i w ogóle podchodzisz do tego z zimną głową. Super, przygotowana jesteś już od dawna, zawsze doradzisz jak któraś z nas ma problem, małemu urodziny zorganizowalaśTo chyba zależy od szpitala. Kiedyś miałam zabieg i anestezjologa dopiero na oddziale widziałam a badania też juz tam robili. W moim szpitalu ponoć od niedawna jest tak że wczesnej idzie się i samemu wszystko załatwia. Nawet samemu zapisuję się na cc![]()