Darapuszkin
Fanka BB :)
Podobno szczepia ale ze nie maja jasnych procedur i wlasnie po swietach ma.wejsc jakis plan jak to ma wygladac zeby bylo bezpiecznie. Tak mi mowila pediatra podczas teleporady dzisiaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli ze lepiej poczekac na po swietach bo bedzie bezpieczniej? My w nastepny wt konczymy 10 tygodni czyli mamy 2 tygodnie na pierwsza dawke?Podobno szczepia ale ze nie maja jasnych procedur i wlasnie po swietach ma.wejsc jakis plan jak to ma wygladac zeby bylo bezpiecznie. Tak mi mowila pediatra podczas teleporady dzisiaj
A ja juz duzo nie pamietam jak to było w przypadku starszej córkiTak, az mlaszczechyba to etap rozwoju nawet. Moja mala bardzo sie do tego slini az czasem wpada jej do gardla i zakaszle. Podobni tez norma... ja nie mam doswiadczenia z takimi maluchami i co chwile mysle ze cos odbiega od normy :/
Moja też się czasem okropnie zasliniTak, az mlaszczechyba to etap rozwoju nawet. Moja mala bardzo sie do tego slini az czasem wpada jej do gardla i zakaszle. Podobni tez norma... ja nie mam doswiadczenia z takimi maluchami i co chwile mysle ze cos odbiega od normy :/
Mój syn silnił się ok 3 mies a pierwsze ząbki miał w wieku 5,5 miesA ja juz duzo nie pamietam jak to było w przypadku starszej córkijuz sie teraz zastanawialam czy to nie ząbki
![]()