Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nasza Nela jak zaśnie o 23:30 to budzi się o 4-5 nad ranem. Potem ma trochę problem z zaśnięciem, ale jak już się uda to śpi z 1,5-2h. Potem znowu jak się obudzi to śpi kolejne dwie godziny.Ile godz w nocy śpią wasze Maluchy? Moja zasypia o 20 i śpi do 2 a później do 6. Zastanawiałam się czy ja wybudzac, ale przybiera po 25g/dzień to uznałam, że nie będę tego robić. Sama tak się budzi więc ok.
W dzień zjada przeważnie, co 3-4h.
Strasznie się teraz śmieje i gdy się wygłupiamy czy rozmawiamy guga po swojemu i odpowiada. Ubaw po pachy mamy z tymi rozmowami z nią.
Tak, slinienie i bąbelki normalne. Slinianki pracuja i maluchy nie maja jak polykac. Roma to sie az czasem krztusi tą slina jak lezyNasza Nela jak zaśnie o 23:30 to budzi się o 4-5 nad ranem. Potem ma trochę problem z zaśnięciem, ale jak już się uda to śpi z 1,5-2h. Potem znowu jak się obudzi to śpi kolejne dwie godziny.
Też ostatnio się rozgadala. To jest tak urocze
Z ulewaniem też mieliśmy (mam nadzieję, że to już nie wróci) ten problem. Potrafiła puścić taki bełt na odległość, już się martwiłam, że coś jest nie tak, ale przeszło.
@Darapuszkin, nasza córka też je cały dzień bardzo często i wydaje mi się że dzięki temu że są to mniejsze porcje to aż tak nie ulewa.
Ostatnio też więcej się ślini i robi bąbelki z tej śliny, ale czytałam o tym i podobno to jest normalne.