Darapuszkin
Fanka BB :)
Mnie wczoraj namawiala pediatra orzez tel zeby meningokoki tez szczepic na 1 wizycie ale nie podoba mi sie ten pomysl i akurat ta szczepionke odloze w czasie. Ona jest bardziej gorączkogenna a i tak mam stresa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez miekkie ostatnio. Chyba juz stabilizacja ufffDzieki za dobre slowkotroszke mi lepiej! Z kolei mam wrazenie ze mam bardzo malo mleka... piersi miekkie. Myslicie ze laktacja sie ustabilizowala i dlatego? Zwykle w nocy tryskalo z nich i byly megatwarde a teraz sa lekko napelnione po 5h przerwy. Niby mala pije i zasypia wiec chyba sie najada...
Dziękuję za informację! Czyli powinnam najpierw zadzwonić na Domaniewska i tam umówić teleporade z jedną z dwóch lekarek i wtedy ewentualnie skierują nas na szczepienia?@Olga089 my juz umowieni na szczepienie na nast czwartek. Uwaga, mozna tam tez robic na nfz jesli sie tam zlozy deklaracje.
Zapisuje sie przez ogolna infolinie luxmed na teleporade do tych 2 lekarek o ktorych pisalam na domaniewskiej. I one jak zadzwonia to zapisuja na szczepienie.Dziękuję za informację! Czyli powinnam najpierw zadzwonić na Domaniewska i tam umówić teleporade z jedną z dwóch lekarek i wtedy ewentualnie skierują nas na szczepienia?
Okazało się, że mój mąż trochę za późno dodał syna do opieki w luxmedzie i konto będzie aktywne dopiero od maja.. Więc muszę i tak poczekać.
Co do wspomagaczy laktacji to korzystacie z herbatek laktacyjnych? Słyszałam, że według obecnych badań koper włoski i anyż nie są wskazane podczas karmienia. Ja mimo to piję jedną lub dwie dziennie bo koper działa wiatropędnie, a mój synek miewa problemy z brzuszkiem. Myślę że stosowane w takiej ilości nie zaszkodzą..