Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@natusia.mamusia86 jesli nie czujess potrzeby i malenstwo sie najada to nie musisz@alible zmieniłaś obrazek i na początku myślałam, że ktoś nowy doszedłhaha
Ja nie piję żadnych wspomagaczy, myślicie, że powinnam. Mały przybiera to chyba jest ok.
Ale mowisz o dokarmianiu czy karmieniu? Jesli podajesz sama butelke to dziecko powinno zjesc pewnie ze 120 ml, jesli karmisz piersia a dokarmiasz z butelko to jest pewnie ok. Poza tym laktator nie sciaga tyle ile dziexko by wyssalo. Mi laktator prawie nic nie sciaga a mala sie przyssie i pijeDziewczyny udaje mi sie z piersi odciągnąć 70-80ml, czy jest to wystarczająca ilość na jedno karmienie dla 9tygodniowego szkraba?
Ja czekam az przyjdzie zamowienie z gemini... szczotka czesz pod wlos pod lekkim katem zeby podwazyc to, wtedu schodzi... delikatnie ofcDziewczyny, jak Wasza walka z ciemieniucha? U nas znowu w brwiach i na środku głowy się to pojawiło. Z brwi jeszcze idzie to jakoś wyczesać, pędzlem do makijazu, z głowy jest trudniej, ani grzebień ani szczotka tego nie ogarniaalbo ja tego nie umiem robic.
Nie używałam jeszcze tego specyfiku Mustela, możecie coś więcej o tym napisać?