Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przychodnie nfz podobno ruszaja od poniedzialku - tak mowila babka z naszej ale juz umowilam ta wizyte w luxmedzie wiec tam pojedziemy. I w naszej przychodni lekarz robi kwalifikacje a po szczepionke trzeba isc do apteki wiec wole juz ten luxmed zeby za jednym zamachem to ogarnac.Chyba jutro zadzwonię i zapytam jak ze szczepieniami u mnie.
W projekcie rozporzadzenia z wczoraj na stronie ministerstwa zdrowia jest ze nie dotyczy dzieci ponizej 4 roku zycia. Ale nie wiem czy jest juz finalne rozporzadzenie i czy to tak zostanie.Tez was to tak stresuje? Przez tego durnego wirusa mam mnostwo watpliwosci. Co z nakazem noszenia maseczek? Nie naloze takiemu dziecku przeciez, rozumiem ze dzieci do 2 r.z to nie dotyczy?
Matka zarazona może karmić piersią.Tak, to moja czarna wizja ze z dzieckiem mnie rozdziela...
@natusia.mamusia86 jak szczepienie?U nas Jasiek zasypia o 21, później pobudka 23-24, 3-4 i na koniec 6-7, W dzień na razie też ma takie 2-3 godz. drzemki także nie jest źle. Też zauważyłam, że coraz rzadziej ulewa. W nocy w ogóle i nie muszę go odpijać a też się zdarzało że chlustał na odległość . Dzisiaj szczepienie, już się boję co to będzie. Trzymajcie dziewczyny za nas kciuki![]()