reklama
natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Trzymam kciuki
Darapuszkin
U nas tez po, byl krzyk ale szybko sie uspokoila. Waga 6300!
Cookie_
Moderator
Wow niezła, ale urodzeniowa też chyba spora była.U nas tez po, byl krzyk ale szybko sie uspokoila. Waga 6300!
Kiedy macie kolejne szczepienie, u nas 23.06
Darapuszkin
Tak tak, ogolnie jest spora. A jakie macie przyrosty glowki? U nas 40 cm glowa i klatka. Lekarka nic nie mowila ale ja oczywiscie zastanawiam sie czy to ok...
Cookie_
Moderator
U mojej główka 37 cm, ale jest drobniejsza 4470g waży. Im większa waga to i główka proporcjonalnie rośnie.
Nie przejmuj się. Mój starszak miał zawsze stopy i głowę większą niż rówieśnicy. W przedszkolu miał w 3 latkach buty rozm 26/27
a wielki nie był i drobniak z niego. Później przystopował bo tak co chwila buty za małe miał.
W tym tyg dostaliśmy wyniki konkursu przedmiotowego i został laureatem a szczeblu krajowym (miejsce w pierwszej 10)
Już drugi rok z rzędu jest laureatem.
Nie przejmuj się. Mój starszak miał zawsze stopy i głowę większą niż rówieśnicy. W przedszkolu miał w 3 latkach buty rozm 26/27
W tym tyg dostaliśmy wyniki konkursu przedmiotowego i został laureatem a szczeblu krajowym (miejsce w pierwszej 10)
Darapuszkin
Wooow gratki!! Wlasnie marteilam sie ze urosla tylko 4 cm, ze moze za maloU mojej główka 37 cm, ale jest drobniejsza 4470g waży. Im większa waga to i główka proporcjonalnie rośnie.
Nie przejmuj się. Mój starszak miał zawsze stopy i głowę większą niż rówieśnicy.
W tym tyg dostaliśmy wyniki konkursu przedmiotowego i został laureatem a szczeblu krajowym (miejsce w pierwszej 10)Już drugi rok z rzędu jest laureatem.
reklama
Cookie_
Moderator
Mojej też właśnie 4 cm przybyłoWooow gratki!! Wlasnie marteilam sie ze urosla tylko 4 cm, ze moze za malo![]()