Darapuszkin
Fanka BB :)
O to mnie uspokoilas. Lekarka mowila ze Malutka ma male ciemiaczko ale ze to o niczym nie swiadczy tylko trzeba patrzec jak glowka rosnie. A jak dalas rade "bez reki"?Mojej też właśnie 4 cm przybyło![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to mnie uspokoilas. Lekarka mowila ze Malutka ma male ciemiaczko ale ze to o niczym nie swiadczy tylko trzeba patrzec jak glowka rosnie. A jak dalas rade "bez reki"?Mojej też właśnie 4 cm przybyło![]()
Fajnie Dziewczyny, ciesze sie ze juz po jestescie i wszystko okOoo to Roma ma 1x1 ale wlasnie babka mowila ze to nie jest powod do niepokoju tylko zeby obwody sprawdzacqle ja zawsze musze miec powod do zmartiwien chyba. Dzielna z Ciebie mama! Fajnie ze mamy za sobą
![]()
U nas jest samo Roma jako pelne imie ale moze byc tez zdrobnienie od Romualda albo Romana (te juz mi nie brzmia dobrze...Fajnie Dziewczyny, ciesze sie ze juz po jestescie i wszystko ok
A Roma to zdrobienie czy imie? Bardzo ładne
My jutro z rana mamy szczepienie, pani dr powiedziala ze usg bioderek robia i jutro nam wystawi skierowanie na cito