reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe 2020

Ja tez alles mama. Ale w domu chodze bez stanika bo mi nie za wygodnie tak caly czas w tych stanikach. Pewnie mi cycki od tego oklapna 😅 spojrze na te Wasze w takim razie :)
My tez pampers na razie ale moze na dade sie przerzucimy jak sie znow odwaze do biedry na zakupy udawac ;) a co ten chlor powoduje?

reklama
Ja tez alles mama. Ale w domu chodze bez stanika bo mi nie za wygodnie tak caly czas w tych stanikach. Pewnie mi cycki od tego oklapna 😅 spojrze na te Wasze w takim razie :)
My tez pampers na razie ale moze na dade sie przerzucimy jak sie znow odwaze do biedry na zakupy udawac ;) a co ten chlor powoduje?
Ogolnie sklady pampersow sa kiepskie ale na wielopielo nie mam sily i zapalu... poki co nie mamy problemow ze skórą ale chcialabym znalezc jakies pampersy jak najmniej naladowane chemia i wlasnie te muumi takie wydaja sie byc :D biedre mam pod blokiem i chodze normalnie, duzo mam chwali dade ze sa ok

Sporo osób chwali też lidlowe. Nigdy ich nie brałam za to syn miał parę razy babydream i strasznie się "pompowały". Może teraz lepsza jakość miały. Do pływania to kupowałam babydream i były fajne.
U nas póki co też że skóra ok i warto spróbować, tylko wyrobie gigapaki które mąż ostatnio kupił w bierze.

Na poczatku uzywalam babydream, sa ok ale fakt ze jak nadmuchane są po jakimś czasie... pampersy jakis dziwny zapach mają jak dla mnie i jak są namoknięte to robią się mocno zelowe w srodku. Kiedys was pytalam o linie miedzy posladkami, pediatra powiedziala ze to podraznienie skory wiec zaczynam poszukiwania innych pieluch zanim bardziej sie rozkreci...

Na poczatku uzywalam babydream, sa ok ale fakt ze jak nadmuchane są po jakimś czasie... pampersy jakis dziwny zapach mają jak dla mnie i jak są namoknięte to robią się mocno zelowe w srodku. Kiedys was pytalam o linie miedzy posladkami, pediatra powiedziala ze to podraznienie skory wiec zaczynam poszukiwania innych pieluch zanim bardziej sie rozkreci...
Mi na tą linię właśnie polecany przez Was dziewczyny linomag pomógł.
Używam Dada i lupilu na zmianę, bo teraz jesteśmy na przejściu z rozmiaru 3 na 4. W Dady
3 Nela się już nie mieści a Lupilu 3 są jeszcze ok.

A jeszcze odnośnie pampersów Pampers, to używałam ich na samym początku i odparzaly mała. Dady używamy tych złotych, bo mają ten znacznik czy coś jest w środku. Lupilu i niebieskie dady tego nie mają niestety.

My obecnie też kończymy zapas pampers, w między czasie używaliśmy dady i myślę, że lepsze są te drugie, mały nie miał po nich czerwonej zupki a teraz coś zaczyna się pojawiać. Na szczescię zostało kilka sztuk. Na biustonosz czekam, ma być teraz w nadchodzącym tygodniu. Byłam u brafitterka ale niestety nie było mojego rozmiaru. Wcześniej, używałam zwykłych bez fiszbin.

reklama
A jeszcze odnośnie pampersów Pampers, to używałam ich na samym początku i odparzaly mała. Dady używamy tych złotych, bo mają ten znacznik czy coś jest w środku. Lupilu i niebieskie dady tego nie mają niestety.
To te dady w fioletowym opakowaniu czy jakieś inne?
@natusia.mamusia86 daj znać jak będzie się użytkował. Wczoraj też zamówiłam i mam nadzieję, że pomiędzy firmami nie ma rozbieżności w rozmiarach 😜 i będzie ok.

Do góry