Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak samo jak Cookie. W nocy tez nie ruszam no chyba ze uslysze ze kupka poszla i mi sumienie spac nie dajeU mnie zazwyczaj zmiana jest zsynchronizowana z dłuższym jedzeniem, drzemką lub spacerem. Na drzemkę i spacer zawsze suchy pampers i po sprawdzenie czy nie potrzeba zmianyZe skórą wszystko ok i nigdy odparzenia nie było.
U nas identyczny zestaw i też temp do 38.3 wieczorem więc dałam paracetamol a dziś max do 37.8 więc póki co nic nie daje by organizm sam walczyłI jak tam po szczepieniach? My wczoraj 6w1, rota i pneumo. I o ile za pierwszym razem nic nie bylo tak wczoraj i dzis jest taki rozpalony. Jak mierze temp na czole to ma 37.9-38.3 wiec dalam paracetamol i spadla.
Moj wazy 7100. Ale idzie 50 centylem.
Mnie tez i nie mierze tak [emoji14] ale pisza ze na czole to niemiarodajne. Wiec sie zastanawiam jak wszedzie na necie pisza "podac lek jak temp bedzie powyżej 38.5". To gdzie to 38.5 ma byc? Na czole? Pod pacha czy w tylku? ;D bo roznice sa podobno nawet o 5 stopnia. Ze jak pod pachą jest 37.4 to w tylku juz 38...Ja tylko mierze bezdotykowo na czole. Mierzenie w tylku mnie przeraza![]()
ZdecydowanieMnie tez i nie mierze tak [emoji14] ale pisza ze na czole to niemiarodajne. Wiec sie zastanawiam jak wszedzie na necie pisza "podac lek jak temp bedzie powyżej 38.5". To gdzie to 38.5 ma byc? Na czole? Pod pacha czy w tylku? ;D bo roznice sa podobno nawet o 5 stopnia. Ze jak pod pachą jest 37.4 to w tylku juz 38...
Czy ja za duzo filozofuje?![]()