Darapuszkin
Fanka BB :)
Daj znac jak bylo!!Dzięki za odpowiedź @Darapuszkin, jestem coraz bardziej przekonana na ten basenwiem jaka frajde sprawia Neli sama kąpiel to tyle wody co w basenie to dopiero będzie!
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znac jak bylo!!Dzięki za odpowiedź @Darapuszkin, jestem coraz bardziej przekonana na ten basenwiem jaka frajde sprawia Neli sama kąpiel to tyle wody co w basenie to dopiero będzie!
![]()
@Darapuszkin, a powiedz czy woda to jak w takim zwykłym basenie sportowym czy cieplejsza? Glupie pytanie, ale nie zimno było małej?My jestesmy teraz na wakacjach w hotelu takim rodzinnym gdzie jest basen i spa i maseczke nosi sie tylko w szatni, obowiazkowy prysznic i dezynfekcja a na basenie juz normalnie. Max 10 osob moze byc w jednym czasie w wodzie ale w praktyce jestesmy sami bo taka pore wybieramy. W Krakowie na basenie z tego co wiem tez nie ma jakichs specjalnych obostrzen oprocz maseczek i dezynfekcji. Sporo ludzi tu jest z dziecmi i takie maluchy sie kąpią![]()
Mam rozmiar chyba 80 czy 86. Jeszcze nie rozpakowywałam z worka próżniowego.A z innej beczki. Jakie kupujecie rozmiary kombinezonow na zime? Zima dluuuga pewnie bedzie...
Tez chyba kupie 80 i zastanawiam sie jeszcze nad 74 na jesien...Mam rozmiar chyba 80 czy 86. Jeszcze nie rozpakowywałam z worka próżniowego.
Na jesień mam taki cienki z polarku i grubszy z mikrofibry. Rozmiary to 6-9 mies i 9-12 co odpowiada naszym polskim 74 i 80.Tez chyba kupie 80 i zastanawiam sie jeszcze nad 74 na jesien...