Cookie_
Moderator
@Darapuszkin dobrze, że katar już mniejszy. Fajnie już młoda nawija 
Co do truskawek to fajnie osladza je jabłko lub banan
Co do truskawek to fajnie osladza je jabłko lub banan
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze w necie luknij i przedzwon? Ja wlasnie obdzwanialam ostatnio bo chcialam teraz isc ale katar...@Darapuszkin niestety, ale podobno na "prywatnych" basenach można próbować. Tylko, że nie bardzo się orientuje które u nas są prywatne
@Cookie_ dobry pomysł z tym doslodzeniem![]()
Tak zrobię, podzwonieMoze w necie luknij i przedzwon? Ja wlasnie obdzwanialam ostatnio bo chcialam teraz isc ale katar...
@Cookie_ za Twoim przykladem zrobilam krem z papryki. Smakowal! W kocu zjadla cos mojego![]()
Haha u nas też dziś spaghetti byłoTak zrobię, podzwonie
Dziś dla nas robiłam spaghetti bolognese a żeby Neli nie było smutno to zrobiłam jej krem z pomidora, marchewki i cebulki - wciągnęła! Aż chce się osobno gotowaćsosu na dwa dni.
Następny obiadek bedzie krem z papryki od @Cookie_ ♥
A jaki to blog? Bo chyba przegapiłam a juz przez Was to muszę zrobic ten krem z paprykiHaha u nas też dziś spaghetti byłoa dla małej wersja różniła się tylko brakiem soli i dodana marchewką,.
@Darapuszkin świetny na tym blogu jest krem z kalafiora. Moja rodzinka uwielbia a dla małej idzie okrojona wersja z ziołami prowansalskimi.
Wróciliśmy, niedawno że ściany wspinaczkowej i jaka mała zadowolona była jak oglądała wszystkichFajnie, że dziś nie marudziła to na spokojnie mogliśmy się całą rodziną wspinać. Szybka kąpiel, jedzenie i śpi jak suseł.
A jaki to blog? Bo chyba przegapiłam a juz przez Was to muszę zrobic ten krem z papryki![]()
Dzieki![]()
Ania Gotuje | Tylko najlepsze przepisy
Blog kulinarny z najlepszymi przepisami i zdjęciami krok po kroku. Proste i pyszne ciasta, serniki i desery. Sprawdzone przepisy na śniadania, obiady i sałatki. Sprawdź!aniagotuje.pl