Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie martw się masz 2 dni to okresu A po drugie jeden test jest innej firmy, kreseczki są widoczne, za dwa dni sprawdzisz to będą napewno ciemniejsze [emoji4]Dodaje zdjęcia moich testów. Jestem 2 dni przed terminem @ więc wiem że kreski nie będą jednakowe. Chodzi mi o to że w ciągu 2 dni nic nie ciemnieje.
1 test z poniedziałku z porannego moczu.
2 test z wtorku z popołudniowego moczu.
3 test z dziś z porannego. Zobacz załącznik 984727
Tez calkiem ladnie widacDodaje zdjęcia moich testów. Jestem 2 dni przed terminem @ więc wiem że kreski nie będą jednakowe. Chodzi mi o to że w ciągu 2 dni nic nie ciemnieje.
1 test z poniedziałku z porannego moczu.
2 test z wtorku z popołudniowego moczu.
3 test z dziś z porannego. Zobacz załącznik 984727
Moja to wyczekana, wykąbinowana przez dwa lata.Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasze ciaze byly planowane? Bo u mnie to wpadka i rozwazalam nawet tabletki wczesnoporonne ale mialam jakies koszmary nocne i teraz probuje sie jakos do niej przekonac..
U mnie planowana. Mamy już córkę 15 miesięczna i teraz bardzo się cieszymy. Staraliśmy się od stycznia.Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasze ciaze byly planowane? Bo u mnie to wpadka i rozwazalam nawet tabletki wczesnoporonne ale mialam jakies koszmary nocne i teraz probuje sie jakos do niej przekonac..