Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Suuuper ❤ które elementy cieszą się największą popularnością?U nas tez masakryczne noce... pierwszy Mikolaj byl juz! Wstawiam fotke bo mloda oszalala! Ide w niedziele pogadać z szefowa ze na wychowawczy ide![]()
Z ciekawości ktora jest Nela w kolejce? Ja zapisywałam we wrześniu to R byla 207 a teraz 94Ja na gwiazdkę kupilam Neli Hipciowoz i książeczkę muzyczne opowiadanki z vtech. W buta, hmm w te miechowski chyba dziś pojadę coś małego kupić, bo szczerze mówiąc nie planowałam nic kupować, ale widzę że u Was Mikołaj był już hehehe to mam trochę wyrzuty sumienia
Na roczek myślałam o tipitak mnie uswiadomilyscie żeby lepiej ochłonąć z tym niedpczekaniem świąt, bo już tuż tuż po nich powrót do pracy ( a szef już dzwonił kiedy wracam i nawet nie musiałabym zaległego urlopu wykorzystywac). Kolejka do żłobka nagle cudownie zaczęła się wydłużać niż skracać (muszę zadzwonić tam i zapytać co się dzieje) wiec trochę mnie to przeraża
![]()