Cookie_
Moderator
@middayjoy polecam wielofunkcyjny z kenwood
Wahałam się pomiędzy Bosh a kenwood i przekonały mnie duży szklany kielich i młynek w kenwood. Jakbyś kupowała obojętnie jaki robot, to doradzam od razu dokupić druga misę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj. Ten kenwood za mną chodzi od roku@middayjoy polecam wielofunkcyjny z kenwoodWahałam się pomiędzy Bosh a kenwood i przekonały mnie duży szklany kielich i młynek w kenwood. Jakbyś kupowała obojętnie jaki robot, to doradzam od razu dokupić druga misę.
Ale duuużaMy mamy tez Kenwood MDF31 - głównie korzystam z niego do robienia koktaili, codziennie mielimy kawę i czasami mieso ale pewnie ma milion innych zastosowań. Ogólnie polecam, łatwy w obsłudze
Bylysmy na drugiej dawce bexsero. Roma waży 10800 i ma 74 cm! Musiala miec niezły skok wzrostowy bo ostatnio 2 mce temu było 68. Wasze dzieciaki mają jeszcze ciemiaczko? Lekarka powiedziała że już prawie zaroslo
Literatura mowi ze 9-18 wiec chyba ok...O ile pamiętam ciemiączka zarasta chyba w okresie ok 12-18 mies. Pamiętam, że u starszego zarastalo długo i jakiś na 1,5 roczku robione miał usg. Wszystko ok było.
@Darapuszkin widzę, że podobne nakładki w robotach mamy![]()