Staraczka_26
Początkująca w BB
Myślę, że i tak można spróbować i weekendu nie marnować, tym bardziej że póki co z narzeczonym widzimy się tylko weekendowo przez zmianę pracy
a w przyszłym miesiącu pobawię się bardziej w obserwacje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzeba korzystać jak możnaMyślę, że i tak można spróbować i weekendu nie marnować, tym bardziej że póki co z narzeczonym widzimy się tylko weekendowo przez zmianę pracya w przyszłym miesiącu pobawię się bardziej w obserwacje
![]()
Rób od 10 dc do pierwszego pozytywnego testuCzyli nie można się sugerowac jednorazowym wynikiem. Spróbuję jutro ale sprawdzę też w przyszłym miesiącu od 13 dnia tak dla własnej ciekawości![]()
Jejku oby, u mnie to jutro. Dzis powinnam być @ ale się nie zanosi i a jutro 14dpo. Jak na razie testy białeTrzymam kciuki, dziewczyny zawsze mówią że najpewniej testować 14dpo![]()
A jesteś pewna ze akurat wtedy mialas owulacje? Moze się przesunęła i dlatego ci się jeszcze nie zanosi na @Jejku oby, u mnie to jutro. Dzis powinnam być @ ale się nie zanosi i a jutro 14dpo. Jak na razie testy białe. Przeniosłem się już na luty bo coś czarno to widzę
![]()
Czasami żywioł najlepszy. Miłego dniaDzień dobry wszystkim, kto jeszcze śpi a kto już na nogach??Przyznam się ze testów owulacyjnych nigdy nie robiłam. Póki co lecę na żywioł
za to testy ciążowe mogłabym co miesiąc
Udanego weekendu dziewczyny, owocnych starań
![]()
ja polecam femibion, małe tabletki wiec łatwo się przyjmuje. Zależy czy chcesz do picia czy tabletkiDlatego musze jechać coś kupić, najgorzej bo tego wszystkiego jest tyle na rynku wiec nie wiadomo co wybrać
Dziewczyny , ja na pewno juz nie zalapie się na testowanie w lutym . 34dc i okresu dalej nie ma [emoji6]