reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe II kreski - walentykowe serduszka ❤

Moze ci się przesunęła owu tak jak mi 🥰 jejju a mnie tak sutki bolą ze się nie dotkne, chłop obrażony bo mu nie pozwalam dotknąć 😅
Mooże, ale nie sądzę, ja raczej mam cykle jak w zegarku zawsze... więc czekam na okres, pójdę na badania hormonów jakoś na początku, potem mój ma badanie nasienia, chyba tym będę żyć narazie, bo normalnie już mi się odechciało tych starań i mam ochotę to wszystko walnąć i w dupie mieć.

reklama
A wiesz kiedy byla owu? Jejku ja sama juz nie moge się doczekać aż zatestuje ❤
Według mnie w 19dc, apka pokazuje mi na 17dc.
Dziś jest 13dpo, cykle 28 dni, jutro spodziewam się okresu. Nie zanosi się na niego nic mnie nie boli i nie mam plamień. Może będzie później... Ogólnie to przeżywam jakąś załamkę związaną z tym wszystkim...
Choćbym widziała siebie, żadnych zapowiedzi na @ która powinna być jutro. Chociaż ja z tym cyklem dużych nadziei nie wiązałam bo z partnerem w okolicach owu dużo się mijaliśmy

Mooże, ale nie sądzę, ja raczej mam cykle jak w zegarku zawsze... więc czekam na okres, pójdę na badania hormonów jakoś na początku, potem mój ma badanie nasienia, chyba tym będę żyć narazie, bo normalnie już mi się odechciało tych starań i mam ochotę to wszystko walnąć i w dupie mieć.
Oj będzie dobrze ❤ który to cykl staran? Diagnostykę tez trzeba przeprowadzić 🥰

Ile się staracie? My jesteśmy dopiero na początku tej drogi, a mam bardzo podobne odczucia co ty. Lekkie załamanie i brak wiary, że w końcu się uda.

Ile się staracie? My jesteśmy dopiero na początku tej drogi, a mam bardzo podobne odczucia co ty. Lekkie załamanie i brak wiary, że w końcu się uda.
Jak treaz dostanę okres to zaczynam 7 cykl. Wiem, że są ludzie , którzy starają się latami. Ale nie wiem, ja zawsze byłam zdrowa, nawet teraz wyniki badań mam w normie, wiec po prostu nie wiem co mam robić... Jak czytam, ze jest tye dziewczyn z róznymi schorzeniami i im się udaje, to czasem mnie biorą takie czarne myśli. Przez to jestem nerwowa i cały weekend się sprzeczaliśmy z moim. Chciałabym oderwać od tego głowę ale nie umiem.

Według mnie w 19dc, apka pokazuje mi na 17dc.

Choćbym widziała siebie, żadnych zapowiedzi na @ która powinna być jutro. Chociaż ja z tym cyklem dużych nadziei nie wiązałam bo z partnerem w okolicach owu dużo się mijaliśmy
Eh, ja niby też nie wiązałam, a zawsze się ma tą nadzieje... Nie umiem tego wyłączyć ;(

Jak treaz dostanę okres to zaczynam 7 cykl. Wiem, że są ludzie , którzy starają się latami. Ale nie wiem, ja zawsze byłam zdrowa, nawet teraz wyniki badań mam w normie, wiec po prostu nie wiem co mam robić... Jak czytam, ze jest tye dziewczyn z róznymi schorzeniami i im się udaje, to czasem mnie biorą takie czarne myśli. Przez to jestem nerwowa i cały weekend się sprzeczaliśmy z moim. Chciałabym oderwać od tego głowę ale nie umiem.
No to u mnie byśmy zaczęli 6cs ale z racji tego gdybym miała wszystko normalnie to bylby 7cs a nie dzisiaj 50 dc, ostatni okres miałam 14 grudnia, mojego jeszcze nie wysyłałam na badania bo widzę problem po sobie, brak owu, niski progesteron i ogólnie, a może ty się kochana blokujesz? Psychika dużo robi wiem po sobie 😘🥰❤ trzeba być dobrej myśli ❤

No to u mnie byśmy zaczęli 6cs ale z racji tego gdybym miała wszystko normalnie to bylby 7cs a nie dzisiaj 50 dc, ostatni okres miałam 14 grudnia, mojego jeszcze nie wysyłałam na badania bo widzę problem po sobie, brak owu, niski progesteron i ogólnie, a może ty się kochana blokujesz? Psychika dużo robi wiem po sobie 😘🥰❤ trzeba być dobrej myśli ❤
Wiem, może i tak jest, ale właśnie nie umiem nie myśleć, ciągle czytam, zaglądam w kalendarz, kiedy można, kiedy najlepiej się starać, keidy test, ciągle patrzę jakieś suple, ciagle myślę jakie mogą być problemy. Jak mam to wyłączyć? :(

reklama

U mnie podobnie. Cały stres i nerwy związane że staraniem dają popalić. I czasami odbija się to na związku. Ja też staram się o tym nie myśleć, wymyślam sobie nowe zajęcia, ale to i tak nie pomaga. Moja głowa jest zaprogramowana na dziecko i pomimo wielu starań ciągle o tym myślę.

Do góry