Ihavehope
Fanka BB :)
ja zawsze chodzę w 11dc bo średnio 2mm rośnie na dzień to lekarz Ci wyliczyMusze umówić się na monitoringi i teraz od jutra zaczynam Clo przez 5 dni czyli skończę 7dc i teraz kiedy monitoring? 9 czy 13 dc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja zawsze chodzę w 11dc bo średnio 2mm rośnie na dzień to lekarz Ci wyliczyMusze umówić się na monitoringi i teraz od jutra zaczynam Clo przez 5 dni czyli skończę 7dc i teraz kiedy monitoring? 9 czy 13 dc?
Wg mnie 13-egoMusze umówić się na monitoringi i teraz od jutra zaczynam Clo przez 5 dni czyli skończę 7dc i teraz kiedy monitoring? 9 czy 13 dc?
tu masz racje. Ja jak nie miałam możliwości to tez szlam chyba raz 10 dnia cyklu i wszystko było okejPojde 9 dc bo w sumie lepiej wcześniej niż za późno![]()
każdy cykl jest inny nie nieprzewidywalny. Wiec myśle ze nie powinnaś się bać.Dziewczyny poradźcie, do mojej wizyty u ginki jeszcze trochę a mam kłopot - okres skończył mi się w zasadzie w połowie 3 dnia zazwyczaj mam 5 dni obfitego krwawienia tutaj było mega skąpe i zaczęło się 5 dni przed czasem... nie wiem co myślecbać się ?
każdy cykl jest inny nie nieprzewidywalny. Wiec myśle ze nie powinnaś się bać.
A w sumie, to czego się boisz?![]()
Dokładnie [emoji2956] odkąd zaczęłam się starać zawsze przed [emoji204] mam wszystkie objawy ciąży, okres wydaje mi się innyA
A już te, w których zaczynamy się starać lub się po prostu staramy zawsze są inne, bez względu na to, jak długo badamy cykle. [emoji3]