niezapominajka876
Fanka BB :)
Nieee, nie grzebieTest jest mały więc spokojnie w kieszeni spodni go weźmiesz do łazienki. W Twoich rzeczach chyba teściowa nie grzebie? Ja bym nie dała rady z taką konspiracją![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nieee, nie grzebieTest jest mały więc spokojnie w kieszeni spodni go weźmiesz do łazienki. W Twoich rzeczach chyba teściowa nie grzebie? Ja bym nie dała rady z taką konspiracją![]()
No właśnie! Też czekam na pozytywne, co by się podładować dobrymi statystkami na kreskach@Nadzieja:-) testowałas? Wrzucać pozytywne testy bo bym sobie popatrzyła@penguinlicious jak się czujesz po IUI? Masz jakieś przeczucia?
Dziewczyny a jaki progesteron świadczy, że była? Ile powinien wynosić te 7 dni po?U mnie na teście biało ale ciekawa jestem czy była ta owulacja więc sobie progesteron zbadałam i przy okazji beta HCG zaznaczyłamWyniki po 16
![]()
Hmmm możesz jej coś na ściemniać (jakby coś znalazła) ,że masz infekcję i to nie są testy ciążowe tylko do badania poziomu progesteronu i musisz to kontrolować do leczenia infekcji albo coś,że Ci lekarz kazałMieszkamy razem w małym mieszkaniu, a to że staramy się o bobasa to raczej tajemnica dlatego nie chce, żeby coś wiedziała i zobaczyła testyAle ogarnę ten sposób z kosmetyczką!
Tak i teściowa też będzie chciała sobie takie kupić, pójdzie do apteki zapytać a tu dooopaHmmm możesz jej coś na ściemniać (jakby coś znalazła) ,że masz infekcję i to nie są testy ciążowe tylko do badania poziomu progesteronu i musisz to kontrolować do leczenia infekcji albo coś,że Ci lekarz kazał![]()
Wątpię,że sobie uroi iniekcje dróg rodnychTak i teściowa też będzie chciała sobie takie kupić, pójdzie do apteki zapytać a tu dooopa![]()
Ja mogę Wam wrzucić pozytywne testy, ale po Ovi@Nadzieja:-) testowałas? Wrzucać pozytywne testy bo bym sobie popatrzyła@penguinlicious jak się czujesz po IUI? Masz jakieś przeczucia?
Jedni lekarze mówią, że od 3 w górę, inni, że dopiero od 5 w góręDziewczyny a jaki progesteron świadczy, że była? Ile powinien wynosić te 7 dni po?
Ja badałam wiele razy, ale zawsze specjaliści oceniali, że była i że wszystko ok i jakoś się mocno w to nie zagłębiałam.
A 7dpo dobrze, żeby był co najmniej 10, ale generalnie im wyżej tym lepiej. 20 jest uważany za taki już bezpieczny dla utrzymania ciąży, ale to naprawdę różnie bywa. Są dziewczyny, u których z niższym progiem startowym nic się z ciążą nie działo.Dziewczyny a jaki progesteron świadczy, że była? Ile powinien wynosić te 7 dni po?
Ja badałam wiele razy, ale zawsze specjaliści oceniali, że była i że wszystko ok i jakoś się mocno w to nie zagłębiałam.