Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie denerwuj się, może się zapedzilam , bo po prostu zobaczyłam że bardzo ci tsh spadło w krótkim czasie.Jutro akurat mam wizytę u endokrynologa, ale jestem strasznie niecierpliwa i zdenerwowana
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jest. Ale nawet lekarze różnie do tego podchodzą i każą badać tylko tsh, a najbardziej lubią obniżać to nieszczęsne tsh euthyroxem, nawet jeśli tak na prawdę to tylko omijanie problemu. Ja sama się zbuntowałam w końcu, przestałam brać euthyrox, bo nie miałam ZADNYCH objawów niedoczynności i jeszcze po nim schudłam i po prostu czułam całą sobą że to bez sensu. Tsh oczywiście wzroslo, ale zaczęłam (niebezpieczne strachu) brać jod i wszystko super się unormowało, tsh idealne, wolne hormony superTak na prawdę najważniejsze są wolne hormony ft3 i ft4 które powinny być na zbliżonym poziomie ok 70% normy.
Dziękuje dziewczyny za wsparcie . Krawienie troszke ustąpiło ale brzuch za to zaczął boleć. Powiem wam ze okropne uczucie jak widziałam jak maluszek się dziś ruszał machał rączkami a lekarz mówi ze trzeba przyjąć ze może dojść do poronienia . Ciężka noc przede mną [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak brałaś euthyrox to już w ogóle nie masz się czym martwićBrałam od końca maja euthyrox 25
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom