DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Pyzunia kochana jak się czujesz? Kiedy masz wizytę? Pracujesz jeszcze?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wszystko lekkostrawne, mięso rzadko i to też bez tłuszczu itp. Nic smażonego, mam totalny odrzut.Ja na śniadanie codziennie jajka i warzywa na oleju kokosowym. Na obiad jakieś mięso i surówka a na kolację nachodzi mnie na słodkie i bez mięsa i ostatnio są to najczęściej jakieś placuszki z owocami na mące kokosowej lub kasztanowej
Jak ja Cie zaraz kopnę to zaboli potrójnie [emoji16]@Monisiek88 witaj
Dzisiaj mam gorszy dzien, psychicznie. Panikuje okropnie. USG za dwa tygodnie, osiwieje i/lub wyladuje w psychiatryku.
Wezcie mnie kopnijcie w doope bo dzisiaj tego potrzebuje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana musi być dobrze! To teraz lez jak Królowa a Maz niech lata wokół Ciebie [emoji6]Dziewczyny wracam . Krwiak gigant ale dr mówi ze najważniejsze ze nie widać wycieku. Maluszek ma się świetnie bardzo ruchliwy . Ja mam nakaz leżenia tylko siku jedzenie prysznic . Leki bez zmian .Plamie taka stara brązowa krwią i to tez powiedziała ze na plus . Przytuliła Mnie i powiedziała ze będzie dobrze tylko muszę o siebie dbać. W środę mam przyjechać na kolejna wizyty żebym zobaczyła dzieciaczka i się uspokoiła ze jest ok .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana musi być dobrze! To teraz lez jak Królowa a Maz niech lata wokół Ciebie [emoji6]
Trzymam baaaaaaaardzo mocno kciuki!
Jeżeli mogę zapytać to skąd takie ustrojstwo się bierze? To przez in vitro czy jak?
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Dorcia piękne maleństwo, superTrufelek żyje [emoji173] wszystko jest dobrze,serduszko bije![]()
termin porodu z 20.02 przesunął się na 14.02 ( w tym dniu miałam zabieg ) wierzę w siłę mojego okruszka