Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekamy tu na dobre wiesci
no ja postaram sie przez ten tydzien myslec pozytywnie, wcale nie chcialam wizyty tak szybko,ale jak dzwonilam to pigula wypytala sie kiedy mialam ostatnia @ policzyla i ona sama ten tremin podala, wiec mialam nadzieje ze ona wie co robi i bedzie cos juz widac :/
Witaj i zaciskam &&&&&& czekamy na dobre wieści jutroHej
Mam nadzieję że na dniach do was dołączę.... okres mi się spóźniastaramy się już dłuższy czas a cykle mam bardzo regularne, jutro z rana test
bo nie jestem w stanie już dłużej wytrzymać
![]()
Betę się powtarza co drugi dzień i sprawdza się jej przyrost i nie porównujesz swoich wyników z czyimiś bo każda babka jest inna.Dziewczyny od czego zależy poziom bety hcg? Piszecie że macie ok 350 a ja tyle miałam tydzień temu, 2 dni po terminie @, a @ miałam 1.05, jutro przed wizytą u ginekolog mam powtórzyć betę i progesteron.
Spóźnienie ponad dwie godziny, ale załatwiłam dziś wszystko, badania, endokrynologa i ginekologaJa przy becie nie pomogę bo nigdy nie robiłam.
Syllvia nie przejmuj się. Do czasu porodu i tak muszą Ci przedłużyć a macierzyński będziesz pobierać z ZUSu. A potem to może się dużo zmienić bo teraz o dobrego pracownika naprawdę trudno.
Martulla jak po wizycie?
Spóźnienie ponad dwie godziny, ale załatwiłam dziś wszystko, badania, endokrynologa i ginekologamoja endo więcej mi powiedziała o ciąży i co mogę czego nie mogę, niż gin. Więcej do niej nie pójdę. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie, luteine i skierowania na badania. Usg nic nie wykazało, tzn coś tam było ale nie potrafiła mi na 100% powiedzieć czy to pęcherzyk
za wcześnie jest
![]()
Za wcześnie się cieszyłam.... brzuch mnie boli tak jak na @ i wiem że rano na pewno będzie..... K mnie pociesza ale lepiej znam mój organizm... niby temkę dalej mam podwyższona.... szyjka nisko rozpulchniona.... zła jestem....