Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wiem ze jest tam człowieczek ale chyba boje się do niego przywiązywać, mąż wie ze jest ale pewnie tak jak w ciąży z synem taki przełomowy etap przyjdzie jak będą wyczuwalne dla niego kopniaczkiDziewczyny czy Wy i tatusiowie jesteście już przywiązani do tych fasolek w brzuchu, czy tylko my jesteśmy dziwni i jest to jeszcze dla nas abstrakcja, że ktoś tam w tym moim brzuchu mieszka?
DokładnieJa wiem ze jest tam człowieczek ale chyba boje się do niego przywiązywać, mąż wie ze jest ale pewnie tak jak w ciąży z synem taki przełomowy etap przyjdzie jak będą wyczuwalne dla niego kopniaczki
Dziewczyny a co z waszym libido? Moje wzrosło chyba o 300% a mąż nawet boi się mnie dotknąć [emoji24]

Ja nie byłam ani w tamtej ciąży ani teraz.Dziewczyny zapisujecie się do szkoły rodzenia? Bo ja to się nad tym zastanawiam... Nie mam tu nikogo kto by mi pomógł przy dziecku, a że to moje pierwsze to boję się ze nie ogarne
Ja również nigdy nie korzystałam ze szkoły rodzenia i teraz tez nie zamierzam.[emoji12]Dziewczyny zapisujecie się do szkoły rodzenia? Bo ja to się nad tym zastanawiam... Nie mam tu nikogo kto by mi pomógł przy dziecku, a że to moje pierwsze to boję się ze nie ogarne
Dziewczyny zapisujecie się do szkoły rodzenia? Bo ja to się nad tym zastanawiam... Nie mam tu nikogo kto by mi pomógł przy dziecku, a że to moje pierwsze to boję się ze nie ogarne