Witam Was przyszłe mamusie, udało mi się dołączyć do Was po długich staraniachPoproszę, co prawda myślałam o nowym, ale może akurat...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Was przyszłe mamusie, udało mi się dołączyć do Was po długich staraniachPoproszę, co prawda myślałam o nowym, ale może akurat...
serducho malucha bilo ze az milo posluchac
witamy
WidacCzy widać mnie na forum ? Dziewczynki odpiszcie, jestem początkująca i nie wiem gdzie co i jak jeszcze heh

Dzień dobry Dziewczynkiudanych wizyt!!! Dajcie koniecznie znać później co i jak, czekamy na dobre wieści [emoji1]
U mnie dziś w nocy była burza, nie spałam od 3 do 6, ale już odespałam, zjadłam śniadanko i teraz przytulam się do wentylatora [emoji16]
Co do V w oku, to ja mam w obu! Hmm
hahahah hmmm może to będą.... bliźniaki? 

Cieszę się, że jest ok! Ja w poniedziałek miałam z USG 13t6d i lekarz po raz kolejny twierdzi, że wygląda na chłopca. Ten mój gin to chyba jakiś prorok skóra żadnej z Was na tym etapie lekarz nie chce mówić o płci o mój w 12t stwierdził, że chłopiec... Nie ogarniamJa juz po wizyciedzidzia ma ponad 7cm i wychodzi z usg 13t4dni. Przeziernosc 1,21 takze super, serduszko 152
tak machalo rączkami i nozkami ze sie poplakalam
co do płci to nie wiadomo moze na nastepnej wizycie
![]()
![]()
![]()
Cieszę się, że jest ok! Ja w poniedziałek miałam z USG 13t6d i lekarz po raz kolejny twierdzi, że wygląda na chłopca. Ten mój gin to chyba jakiś prorok skóra żadnej z Was na tym etapie lekarz nie chce mówić o płci o mój w 12t stwierdził, że chłopiec... Nie ogarniam![]()