Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oglądałam je, jednak w PL kosztują 7400 zł, stać by nas było ale uważam że to trochę za dużo... ale mam plan, jeśli lekarz pozwoli to ruszymy do Berlina, bo u nas to kiszka, w dwóch sklepach byłam, dużych, w jednym mieli jeden wózek w dodatku okropny, a drugim wcale [emoji37] mogą zamówić. Dziękuję bardzo, chciałabym wypróbować wózek w sklepie, sprawdzić jak jeździ, jak się składa... zamówić to ja też sobie mogę przez internet, w dodatku taniej [emoji57]Juz dawno wybralamna 90% bedzie to Bugaboo Donkey.
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Trzymam trzymam, życzę kolejnych dobrych wiadomości! [emoji1]Hej dziewczyny super ze wizyty udanefajnie sie czyta takie wiadomości
Ja dzis jade na wizyte mam nadzieję ze bedzie dobrze!!!nie spie juz od 5 rano chyba to stres przed wizytą... Trzymajcie kciuki, ja tez trzymam za kazde kolejne nasze wizyty
Co do litery V to mam w prawym okuciekawe czy sie sprawdzi hihi
Upały tez daja mi w kosc i ledwo zyje...Miłego dnia :*
![]()
Oglądałam je, jednak w PL kosztują 7400 zł, stać by nas było ale uważam że to trochę za dużo... ale mam plan, jeśli lekarz pozwoli to ruszymy do Berlina, bo u nas to kiszka, w dwóch sklepach byłam, dużych, w jednym mieli jeden wózek w dodatku okropny, a drugim wcale [emoji37] mogą zamówić. Dziękuję bardzo, chciałabym wypróbować wózek w sklepie, sprawdzić jak jeździ, jak się składa... zamówić to ja też sobie mogę przez internet, w dodatku taniej [emoji57]
Poproszę, co prawda myślałam o nowym, ale może akurat...My kupimy uzywany, zaoszczedzimy dzieku temu jakies 400-500 euro. Za 1000 euro mozna kupic z bardzo dobrym stanie Donkey z 2015 roku.
Jak chcesz to moge dac Ci namiary na polskie grupy na fb gdzie handel uzywanymi bugaboo kwitnie w najlepsze
Z tego co patrzylam to jest to najlepszy blizniaczy wozek na rynku, przynajmniej takie ma opinie.
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
Poproszę, co prawda myślałam o nowym, ale może akurat...
U maluchow ok .Serduszka bija maja 2.5 2.4 i 2.7 cm.
Niestety zdjecia z usg nie dostalam![]()