Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja swój też postawiłam sobie przed nosem żeby nie zapomnieć, ale nie pomogło ;PDzień dobry
Dziewczyny gratuluję dobrych wieści po wizytach
SylviiaJa sobie zostawiłam pojemnik kolo wanny i nie mogłam go nie zauważyć i to jedynie mnie uratowało bo zrobiłabym pewnie tak jak Ty
Dotkass ale super! Szybciutko
Miłego dnia Dziewczyny![]()
U mnie rowniez 3 ciaza :-)Chrząszczyk, i tak powinno być, oby ten spokój został z Tobą do wizyty
serena22, mu się przy córce nie sprawdził a z synkiem nawet nie patrzyłam na niego
Dotkass, u mnie 4 ciąża a dzidziuś będzie 3 więc my na tym samym wózku jedziemyja Pawełka już w 14 tygodniu czułam i byłam pewna że to on tak pyka
tego się nie da z niczym pomylić
![]()
Coś czuję, że przyjdzie mi samej wychowywać dziecko... Chyba szykuje się rozwód... Mam już dosyć bycia ciągle oklamywaną, co róż jakieś nowe kłamstwa wychodzą... I jeszcze robienie ze mnie tej najgorszej...
Ojej, nigdy nie wiem co doradzić w takiej sytuacji. Może pogadaj z kimś szczerze, to często pomaga.Coś czuję, że przyjdzie mi samej wychowywać dziecko... Chyba szykuje się rozwód... Mam już dosyć bycia ciągle oklamywaną, co róż jakieś nowe kłamstwa wychodzą... I jeszcze robienie ze mnie tej najgorszej...
Postaw przed pójściem spać na toalecie to nie zapomnisz na bank[emoji4]Ja to jednak jestem zajebista
Zaspana wstałam z łóżka i poszłam siusiu... Po zrobieniu przypomniało mi się że miałam to zrobić do słoiczka, no i diupa na badania muszę pójść jutro xD chyba do czoła sobie ten pojemnik przykleje żeby nie zapomnieć![]()