To mamy idealnie te same wyliczenia lekarzy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mamy idealnie te same wyliczenia lekarzy
To mamy idealnie te same wyliczenia lekarzyśmieje się że wyskoczy na walentynki
![]()
Haha, śmiesznie by byłoMoże by się udało![]()
Haha, śmiesznie by było. Będziemy się informować bliżej terminu
. Ja mam połówkowe 27.09, więc zobaczymy jaki teraz wychodzi termin
![]()
Może być i tak
Jeszcze nie wiadomo, czy CC, czy SN. Od początku mówiłam, że CC bo się boję naturalnego. Troszkę mi ten strach przeszedł, bo i lepiej się czuję niż na początku. Więc jeszcze nie wiem... a może być i tak że dziecko będzie duże i będzie skierowanie na CC, zobaczymy.. I wtedy jak CC to wiadomo wcześniej niż termin. A jak u Ciebie?
Jeśli chodzi o nocne wstawanie to rozwiązałam to w ten sposób, że łóżeczko miałam przysuniete tuż przy naszym lozku. Jak się wybudzakam wystarczyłoby, że podniosła głowę i zerknelam do małego. Kiedy wstawałam w nocy na karmienie to nie musiałam latać po całym pokoju. Podniosła jedynie tyłek z łóżka wyjęłam małego do karmienia, po karmieniu poczekalam aż mu się odbije, odłożył i dalej szłam spać bez wychodzenia w zasadzie ze swojego łóżka. Mały był nauczony, że rodzice są blisko wiec nie pchał nam się nawet jak był juz chodzacym maluszkiem do naszego łóżka. Teraz juz śpimy w oddzielnych pokojach ale i chłopak ma już swoje lata...5Dziewczyny, jak macie dostęp do WZ to zapraszam tam, więcej się dzieje i pewnie dostaniecie więcej odpowiedzi na swoje pytania.
Ja od początku nastawiałam się na poród naturalny, przekonują mnie jego plusy, jakoś minusy przeżyję, potem ginekolog powiedział, że będę miała raczej CC, a teraz inny, prowadzący, że nie ma mowy, SN, bo dużo mniej obciąża układ krzepnięcia, bo w moim przypadku jest bardzo istotne i szykuję się na SN.
Co do dostawki to myślałam o łóżeczku dostawianym na noc do rodziców z chicco, ale doświadczone mamy odradziły mi to mówiąc, że i tak będę musiała wstać do dziecka i się rozbudzić na karmienie, więc nie ma sensu wydawać 900zł na taki "luksus", poza tym posłuży 6 m-cy. Wróciłam do pomysłu normalnego drewnianego łóżeczka i odstawiania dziecka po karmieniu.
Co do szkoły rodzenia, planuję chodzić na Żwirki i Wigury.
Dokładnie, tego typu łóżeczko można wykorzystywać spokojnie przez 3 lataCo to jest WZ? Nie mam tam dostępu. Chyba łóżeczko z wyjmowanymi szczebelkami posłuży z 3 lata
. Rodze w połowie lutego a na koniec roku czeka nas przeprowadzka. Jak nie będę już karmila to chyba umieszczę malca od razu w swoim pokoju.
![]()