Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojoj zdrówkaDzień dobry poniedziałkowo,
U mnie samopoczucie fatalne...dopadło i mnie przeziębienie [emoji20]
Miłego dnia [emoji182]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj tabitha. Gratulacje. Napisz nam coś więcej o sobie. Myśle, że jeśli czytałas choć z grubsza nasze posty to już o większości z nas sporo wiesz[emoji6] trochę się rozpisywalysmy i popaplalysmy o tym i o owym[emoji12]Witajcie
Wiem że trochę późno ale można jeszcze dołączyć? Termin mam na 23 lutego.To już będzie nasze trzecie dzieciątko.
@tabitha oczywiście, ze można...witaj. Dziękuje za życzenia zdrowia [emoji6] trochę nas tu mało, bo w większości piszemy już na wątku zamkniętym, ale chętnie przyjmujemy "nowe", kolejne mamusie lutowe [emoji16]...No i gratuluje dzieciątka...ja tez oczekuje trzeciego, a dokładniej jeśli się potwierdzi w czwartek na polowkowym to trzeciej Córci [emoji6]
Z początku owszem podczytywałam was. Później jakoś czasu nie miałam, a teraz gdy postanowiłam dołączyć to większość z was uciekłaWitaj tabitha. Gratulacje. Napisz nam coś więcej o sobie. Myśle, że jeśli czytałas choć z grubsza nasze posty to już o większości z nas sporo wiesz[emoji6] trochę się rozpisywalysmy i popaplalysmy o tym i o owym[emoji12]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom