Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zawsze tak jest, ja miałam dobre przyrosty przy pustym jajuNo tak, ale przy pustym pęcherzu te przyrosty nie będą prawidłowe. Pamietam, ze moja przyjaciółka badała betę przy podejrzeniu pustego jaja i ta beta rosła jej tak naprawdę nieznacznie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witam dziewczyny
Regularnie Was podczytuje ale nie lubię pisać z tel. przykro mi z powodu strat dzieciaczków trzymajcie się dziewczyny. Tak jak w poprzedniej ciąży nie wiedziałam co to mdłości tak już wiem doskonale, że lepiej jest bez nich. Kolejną wizytę mam 22.06 mam nadzieje że będzie ok na pierwszym USG był pęcherzyk i żółtko wg usg 5w4d było 8 czerwca termin jednak wyznaczyła na 30.01.2018 roku. Według kalkulatorów termin mi wychodził między 1-2 lutego. W poniedziałek jeszcze się zestresowałam bo zauważyłam że na podbrzuszu z lewej strony miałam lokatora nieproszonego (kleszcza) ale był zasuszony mam nadzieje, że będzie wszystko ok. Dziewczyny a jak u was z kondycją jeździ, któraś z was na rowerze bo sama już nie wiem czy można czy nie niby sport nie szkodzi
. Postanowiliśmy, że powiemy naszemu synowi, że będzie mieć rodzeństwo i miała to być tajemnica ale że Wojtuś już od dawna chciał rodzeństwo to zanim wyszłam do niego na plac to już pół osiedla wiedziało
.
Życzę Wam miłego dnia i mało stresów.
Ja miałam owu chyba w 21 dc. Niby serduszko zaczyna działać w 22 dniu po poczęciu, więc mam nadzieję, że za tydzień będzie już coś widać bo to będzie 32dzień po zapłodnieniu.Dziewczyny w którym tygodniu ciąży najlepiej pójść do lekarza? Chciałabym żeby już biło serce.
Ciężko mi wyliczyć bo mam nieregularne, długie cykle :/
Szacując betę wychodziło,że owulację miałam około 18-20 dc.
31dc- beta 44,65, 33dc-beta 114,4.
Moj lekarz zabronił mi jeździć rowerem, ale to dlatego, że jestem po 3 poronieniach i dmucha na zimne. Jak wszystko jest w porządku to śmiało możesz jeździć tylko uważaj na piratów rowerowych i unikaj wstrząsów, jazdy po jakichś dziurach itp :-).Witam dziewczyny
Regularnie Was podczytuje ale nie lubię pisać z tel. przykro mi z powodu strat dzieciaczków trzymajcie się dziewczyny. Tak jak w poprzedniej ciąży nie wiedziałam co to mdłości tak już wiem doskonale, że lepiej jest bez nich. Kolejną wizytę mam 22.06 mam nadzieje że będzie ok na pierwszym USG był pęcherzyk i żółtko wg usg 5w4d było 8 czerwca termin jednak wyznaczyła na 30.01.2018 roku. Według kalkulatorów termin mi wychodził między 1-2 lutego. W poniedziałek jeszcze się zestresowałam bo zauważyłam że na podbrzuszu z lewej strony miałam lokatora nieproszonego (kleszcza) ale był zasuszony mam nadzieje, że będzie wszystko ok. Dziewczyny a jak u was z kondycją jeździ, któraś z was na rowerze bo sama już nie wiem czy można czy nie niby sport nie szkodzi
. Postanowiliśmy, że powiemy naszemu synowi, że będzie mieć rodzeństwo i miała to być tajemnica ale że Wojtuś już od dawna chciał rodzeństwo to zanim wyszłam do niego na plac to już pół osiedla wiedziało
.
Życzę Wam miłego dnia i mało stresów.