Proszę o dodanie do WZ.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie okropnie męczy wieczorami,strasznie uciażliwe to jest ale ratuje mnie jak na razie ciepłe mleko.Hej, czy macie tak jak ja ogromny problem ze zgagą?
Ja mam przodujące łożysko i bardzo się boję, jeśli nic się nie zmieni to czeka mnie cesarskie cięcię, czy któraś z Was ma ten sam problem?
@Dotkass Dziękuję za odpowiedz. Tak to moja pierwsza ciąża i z idylicznego obrazka wicia gniazda i biegania do ostatniego dnia ciąży w 20 tygodniu przeszłam na tryb siedząco-leżący. Wszystko jest bardzo nieznane i mam ogromne obawy. Co do ginekolog to jej ufam, tylko chciałabym jak najdłużej donosić ciążę, bo każdy dodatkowy dzień dzidziusia w brzuchu matki jest korzystny.
Może pomoże sposób, który mnie ratował: migdały. Wystarczyło 5-6 sztuk i zgaga po (dłuższej) chwili odpuszczała. Życzę powodzenia z pozbyciem się choleryHej jestem w 30 tygodniu i zgaga mnie nie opuszcza już tydzień ale stary sposób to napić się mleka chłodnego i pomaga choć na trochę
Hej Dziewczyny.
Jeśli można to chciałabym do Was dołączyć.
Nasz Leonek ma się pojawić na świecie 28 lutego 2018 r.
Troche już przeszliśmy w tej ciąży.. ale jak na razie wszystko jest ok. Jedyne czego teraz się boimy to hipotrofii. W poprzedniej ciąży miałam kiepskie łożysko dlatego modle się, żeby w tej nie było tak samo.
Ssabrinaa również mam łożysko na przedniej ścianie i dosyć nisko i też jestem po cc.Do tego jeszcze mam macice dwurożną, cukrzyce i chorą tarczyce, mimo tych przeciwności wierzę że będzie dobrze !
Pozdrawiam wszystkie lutowe brzuszki!![]()