Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisz do Dotkass o dodanie przyłączenia, a otrzymasz tajny kod[emoji38]Cześć mamusie. Czy ja też mogę dołączyć do tej tajnej grupy zamkniętej??
Ja mam zimowyHej dziewczyny. Jestem z Marcowek ale bliżej mam do was i mam problem. Termin ogólnie mam na 6 marca, jak będzie cesarska to pewnie rozpakuja mnie w lutym i teraz mam pytanie do Was, zwłaszcza do tych które będą miały termin w drugiej połowie lutego.
Co kupujecie swoim malenstwom na wyjście na dwór? Kombinezon zimowy czy jakiś przejściowy.?
Hej dziewczyny. Jestem z Marcowek ale bliżej mam do was i mam problem. Termin ogólnie mam na 6 marca, jak będzie cesarska to pewnie rozpakuja mnie w lutym i teraz mam pytanie do Was, zwłaszcza do tych które będą miały termin w drugiej połowie lutego.
Co kupujecie swoim malenstwom na wyjście na dwór? Kombinezon zimowy czy jakiś przejściowy.?
Ja na bieliznę mam polarowy pajac. W razie potrzeby sweterek jeszcze.Również mam termin na 6 marca, ale u nas niestety na 100% będzie cesarka w lutym.
Mam pytanie co do wyjścia ze szpitala.... Jest ogólnie zakaz przewożenia dzieci w kombinezonach i kurtkach puchowych. My kupiliśmy śpiworek do fotelika. Ale w takim śpiworku dziecko nie będzie dokładnie owinięte. Stąd moje pytanie: czy lepiej według Was założyć na bieliznę polarowy pajac, czy może jednak ciepłą bluzę z kapturem na przykład?
Dodam, że kombinezon zimowy mamy, ale nie na przejazdy autem. Mam już córkę (teraz prawie 16 miesięcy) i spędzamy mnóstwo czasu na świeżym powietrzu. Dlatego my bez kombinezonu się nie obejdziemy![]()