Coffe18
Fanka BB :)
Nie masz jak skonsultować tego z Twoim lekarzem co on by Ci doradził w takiej sytuacji ? Betę najlepiej zrob po 48 hWczoraj miałam usg i wszystko ok było bete mogę zrobić albo jutro albo w poniedziałek![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie masz jak skonsultować tego z Twoim lekarzem co on by Ci doradził w takiej sytuacji ? Betę najlepiej zrob po 48 hWczoraj miałam usg i wszystko ok było bete mogę zrobić albo jutro albo w poniedziałek![]()
powidła śliwkowe, ale dorzuciłam też tirxhe moreli, bo zostały chyba 4 [emoji1]O matko, ale mi smaka na powidła narobiłaś...[emoji23]
To trzymam kciuki za to, żeby tosty zostały z Tobą na dłużej[emoji6]
Jakie powidła zrobiłaś? Ja czekam aż u nas zacznie się sezon na jeżyny... Ciągle o tych jeżynach myślę.. [emoji85]
Ja na czereśnie. Będę jadla aż mi brzuch wysadziO matko, ale mi smaka na powidła narobiłaś...
To trzymam kciuki za to, żeby tosty zostały z Tobą na dłużej
Jakie powidła zrobiłaś? Ja czekam aż u nas zacznie się sezon na jeżyny... Ciągle o tych jeżynach myślę..![]()
U mnie w pierwszej ciąży tsh skoczyło do 3,40 i musialam mieć wprowadzony lek. Przy okazji dowiedziałam się że choruje już od dłuższego czasu na niedoczynność. Poczekaj na wizytę u swojego ginekologa, on też może Ci przepisać małą dawkę hormonu tak na początek (jeśli uzna to za konieczne)Myślisz że w trybie pilnym powinnam udać się do endokrynologa? Bo mimo że prywatnie to przynajmniej z 2 tyg bym czekała
Robiłaś w tym samym laboratorium i mniej więcej o tej samej godzinie? Beta czasami przy tych większych wartościach lubi zwalniać. A ja dzisiaj szukając różnych historii ze szczęśliwym zakończeniem czytałam kilka takich gdzie przyrostu były poniżej normy a teraz zdrowe dzidziusie są już na świecie. Jesteś umówiona na wizytę do giną? Myślę że teraz obraz USG mógłby dużo powiedziećDziewczyny dwa dni temu beta 3480a dziś tylko 4542,590 co myślicie?
Wysadzi nam niedługo i bez czereśniJa na czereśnie. Będę jadla aż mi brzuch wysadzi![]()
Ale super bliźniaki pierwsze na forum. Gratuluję podwójnieJa po wizycie i szok taki że heja zacznę od tego że wczoraj zaczęłam plamić dość obficie na taki beżowy kolor i od razu czarne myśli nerwy...ale jakoś się ogarnęłam i myślę sobie co ma być to będzie jakoś wytrzymie do dzisiejszej wizyty i na wizycie USG dopochwowe nic nie widać ja już serce w gardle ale gin mówi że może przez zrosty po CC słabiej widać (w tym gabinecie USG bardzo leciwe) i stwierdził sprawdzimy przez brzuch a tu kuźwa DWIE!!! Małe kuleczki
ale że słaby sprzęt to za tydzień mam przyjechać do innego gabinetu mojego gin i tam zobaczymy dokładniej co i jak. Na razie nie chce się cieszyć zabardzo bo z tymi początkami ciąży a zwłaszcza w bliźniaczych odpukac różnie bywa. A do tego luteina pod język 3razy dziennie i jakieś globulki na tą infekcje co mnie dopadła o której ostatnio pisałam.i na razie tyle u mnie za tydzień będę mieć lepszy obraz sytuacji.
Super że serduszko bije jak dzwonHej dziewczyny właśnie wróciłam z USG 6/7 tydzieńserduszko bije jak dzwon zarodek ma 6-7 mm także bardzo się cieszę ! Kolejna wizyta za 3 tygodnie
![]()
Pewnie będę musiała iść skontrolować bo jednak wynik powyżej 2. Nawet nie wiedziałam, że tak jest, że z zaświadczeniem o ciąży, muszą mnie na nfz przyjąćtakim
Ale super!! MegaJa po wizycie i szok taki że heja zacznę od tego że wczoraj zaczęłam plamić dość obficie na taki beżowy kolor i od razu czarne myśli nerwy...ale jakoś się ogarnęłam i myślę sobie co ma być to będzie jakoś wytrzymie do dzisiejszej wizyty i na wizycie USG dopochwowe nic nie widać ja już serce w gardle ale gin mówi że może przez zrosty po CC słabiej widać (w tym gabinecie USG bardzo leciwe) i stwierdził sprawdzimy przez brzuch a tu kuźwa DWIE!!! Małe kuleczki
ale że słaby sprzęt to za tydzień mam przyjechać do innego gabinetu mojego gin i tam zobaczymy dokładniej co i jak. Na razie nie chce się cieszyć zabardzo bo z tymi początkami ciąży a zwłaszcza w bliźniaczych odpukac różnie bywa. A do tego luteina pod język 3razy dziennie i jakieś globulki na tą infekcje co mnie dopadła o której ostatnio pisałam.i na razie tyle u mnie za tydzień będę mieć lepszy obraz sytuacji.