Nie nic mu nie mówiłam.U Ciebie jest chociaż żółtkowy, a u mnie kompletnie nic. A ile ma pęcherzyk? I mówiłaś lekarzowi, że już byłaś wcześniej i wtedy też był tylko żółtkowy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie nic mu nie mówiłam.U Ciebie jest chociaż żółtkowy, a u mnie kompletnie nic. A ile ma pęcherzyk? I mówiłaś lekarzowi, że już byłaś wcześniej i wtedy też był tylko żółtkowy?
U mnie niestety taka sama sytuacja, w poniedziałek szpitalJak tam Twoja sytuacja?
To co teraz? Jeszcze raz idziesz do poprzedniego lekarza?Nie nic mu nie mówiłam.
Trzymaj się Kochana :* wiem , że jest trudno,ale dasz radeU mnie niestety taka sama sytuacja, w poniedziałek szpital
Matko co Ty? Opisz jak to u Ciebie wygląda?U mnie niestety taka sama sytuacja, w poniedziałek szpital
Tak czekam do wizyty 13.07. To będzie ciężki czas. Może w przyszłym tygodniu coś jeszcze się uda umówićTo co teraz? Jeszcze raz idziesz do poprzedniego lekarza?