Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A z jakiego powodu masz? Ja mam tylko oszczędzać się.Cześć Dziewczynyczy któraś z Was ma nakaz leżenia?
![]()
takHej Szarlot. Ja akurat nie A Ty musisz leżeć?
kurczę, nie dodała się moja odpowiedź :/A z jakiego powodu masz? Ja mam tylko oszczędzać się.
30+2A który to tydzień ciąży? Przykro miJesteśmy z Tobą
![]()
mialam mieć 14 grudnia ale coś mnie kłuje i idę jutro sprawdzić, a Ty jak się trzymasz?Ja też 30 tc. A kiedy masz teraz jakas wizytę u lekarza swojego?
Ja mam się oszczędzać ze względu na rozejście blizny po cc.kurczę, nie dodała się moja odpowiedź :/
Mam niewydolność szyjki, lekarz założył pessar, na początku mówił, że mam się bardzo oszczędzać ale po założeniu sprawdzał jak się trzyma i stwierdzil, że jednak mam leżeć, bo jest nieciekawie![]()
dużo musimy wytrzymać ale damy radę dla tych małych istotekPowodzenia życzę aby wszystko było dobrze. Ja dobrze się czuje, u mnie przez większą część ciąży bole brzucha które promieniowały na kręgosłup okolice lędźwiów a tak to wszystko dobrze.