Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to chyba jutro z 6osob ma wizytywłaśnie dostałam sms z kliniki, że wizytę mam jutro [emoji2955] nie umawiałam się, chyba pani doktor sama tak ustaliła... miałam jechać za tydzień w poniedziałek, a nie juz teraz
zestresowałam się trochę
ZapraszamyHej, można dołączyć?![]()
Ja też leżę. Może faktycznie to normalne... We wt idę na betę i przy okazji zrobię progesteron. Wzięłam nospe.Jeśli Was to pocieszy to ja też mam i serio leżę dzisiaj plackiem. Jutro powtórzę progesteron i jak nie wzrośnie to biorę ten duphaston. Póki co magnez i odpoczynek.
My to się mamy. Tyle myśli, rozkmin, obaw... Ech
A pyka Ci tam jakby kopniaczki bo u mnie co chwilę taki właśnie kopek w macicy?Dziewczyny koniecznie dajcie znać po jutrzejszych wizytach!![]()
Też sobie nospe wezmęJa też leżę. Może faktycznie to normalne... We wt idę na betę i przy okazji zrobię progesteron. Wzięłam nospe.
Nie wiem już sama, ale mam taki palący ból w dole brzucha jakby rozciągający, uporczywy. Martwi mnie to. Boję się że mam niski właśnie progesteron i to dlatego, a mogę dopiero we wt zrobić badanie krwiA pyka Ci tam jakby kopniaczki bo u mnie co chwilę taki właśnie kopek w macicy?
Nie wiem już sama, ale mam taki palący ból w dole brzucha jakby rozciągający, uporczywy. Martwi mnie to. Boję się że mam niski właśnie progesteron i to dlatego, a mogę dopiero we wt zrobić badanie krwile