Stelle
Fanka BB :)
To i za mnie możecie trzymaćTrzymajcie kciuki jutro za moją wizytę... Chciałabym takie cudowne wieści usłyszec jak @Inffinito2![]()
Obyśmy jutro @Magdalenamadzia mogły spamować samymi serduszkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To i za mnie możecie trzymaćTrzymajcie kciuki jutro za moją wizytę... Chciałabym takie cudowne wieści usłyszec jak @Inffinito2![]()
To i za mnie możecie trzymaćja jestem pełna obaw, ta wizyta będzie mnie dużo kosztować
![]()
Obyśmy jutro @Magdalenamadzia mogły spamować samymi serduszkami![]()
Nie i dopóki mnie siłą nie wezmą to się nie zaszczepieDziewczynki a z ciekawości wy zaszczepione?
Nic się nie martw na zapas . Jutro wizyta i czekamy ma same piekne wiadomościMój lekarz właśnie skomentował moje wyniki bety "wynik niejednoznaczny", juz nic z tego nie rozumiem...
Ja mam 15:45 a Madzia o 15:00. Trzymam kciuki i za CiebieI ja też jutro. O 17:40. Wy o której? Trzymam za nas wszystkie!
Ja nie jestem zaszczepiona. Miałam mieć pierwsza dawkę tydzień temu ale nie poszłam. W marcu miałam covid więc liczę że przeciwciała chociaż na pierwszy trymestr mam.
A dlaczego niejednoznaczny?Mój lekarz właśnie skomentował moje wyniki bety "wynik niejednoznaczny", juz nic z tego nie rozumiem...
Ja w drugą stronę 12 km od WadowicJa też 50 km od Krakowa, w stronę Zakopanegożeby się nie okazało, że jesteśmy we 3 (razem z Cappucinką) z tej samej wsi
![]()
nie mam pojęcia. Poniedziałkowy wynik skomentował "kontrola po kolejnym oznaczeniu" zresztą tak zalecal na wizycie. A po środowych wynikach że niejednoznaczne.A dlaczego niejednoznaczny?