MarzenaBejbiki
Fanka BB :)
Kobietki ja też jutro wizytuje około 17

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, widzę że nie tylko ja taka w gorącej wodzie kąpanaJa też chciałam Wam napisać że mam jutro wizytę , umówiłam się prywatnie bo stwierdziłam że do 6 lipca mi za daleko, tak że jutro 15:40 będę w gabinecie
trzymam kciuki za wasze fasolki!
No u mnie jest podobnieHaha, widzę że nie tylko ja taka w gorącej wodzie kąpanano u mnie prawda taka że dopóki nie zobaczę serduszka to nie umiem się tak do końca cieszyć tą ciążą... Liczę że ta przyspieszona wizyta mnie uspokoi
![]()
Pięknie!Jest mała fasolka, 0,48 cmSerduszko bije! Wielkością na 6+1. Także warto poczekać do tego 6 tygodnia z wizytą
następna za 2 tygodnie.
Wybaczcie, ze tak późno ale czekałam 2,5 h na wizytenigdy wiecej nie pójdę na „miedzy pacjentkami”
tuleHej dziewczyny
U nas dzis pochmurnie caly dzien.
Mimo ze jestem juz na urlopie to sie dzis wkurzyłam na robote. Powinnam miec to gdzies, nie wszyscy sa tacy sumienni itd ale mjie wkurzylo ze ktos nie dziala wg przyjetego schematu... Az cala chodzilam z nerwow... Nie mogłam sie uspokoić... Glupia ja nie umiem miec wywalone na robote.
Teraz zaczalo bolec podbrzusze i sie martwię o maleństwo![]()
Ja wiem ludzki gatunek by nie przetrwal gdyby z nerwow tak szyblo cos sie działo ale mimo to lek jest. Nie umiem odciąć sie od pracy, lubie gdy wszystko jest na tip top a inni maja wywalone no szlag trafia.
Utulcie![]()
ja nie zdążyłamDziewczynki a z ciekawości wy zaszczepione?
Ja jestem umówiona na prenatalne: krew i usg na koniec lipca.Umawiała się już któraś z Was na badanie prenatalne w I trymestrze?
idę do lekarza 7 lipca (będę wtedy według om 10+1) i wtedy umowię się jakoś na koniec lipca może na prenatalneUmawiała się już któraś z Was na badanie prenatalne w I trymestrze?