Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie mam żadnych mdłości, wczoraj lekka zgaga na wieczór tylko, ale ogólnie zmęczenie mam, ale też nie jakieś masakryczne. Więc u mnie jest dobrze narazieHej dziewczyny czy wy też tak macie że całe dnie chce wam się wymiotowaćna nic nie mam siły ciągle bym leżała i cały czas wrażenie jak by mi coś siedziało na żołądku
![]()
Na tym etapie nie patrzy się na przyrosty a na usgHej dziewczyny mam przyrost bety poniżej normy czy zawsze to wróży coś złego?
19.06 - 964
21.06 - 1925
26.06 - 8733
29.06 - 15868
Ostatnia miesiączka 14.05
A według aplikacji jest dziś 6t4d![]()
Boże chociaż trochę mnie Pani pocieszyłaNa tym etapie nie patrzy się na przyrosty a na usg
Na którą godzinę masz? Ja na 14Ja też w czwartek![]()
przyrost jest ok. Po 6000 beta zwalnia.Boże chociaż trochę mnie Pani pocieszyłabo jestem po dwóch poronieniach i się tak strasznie boję
![]()
Ja tak mam! Napisałam do lekarki i wystawiła mi lek na receptę bo myslalam, ze naprawdę się wykończę i fizycznie i psychicznie. Zażywam i znowu odzyskałam swoje życieHej dziewczyny czy wy też tak macie że całe dnie chce wam się wymiotowaćna nic nie mam siły ciągle bym leżała i cały czas wrażenie jak by mi coś siedziało na żołądku
![]()
Umawiaj się na wizytę na spokojnie, ja badałam 2 razy betę i teraz potwierdzenie pęcherzyka, następna wizyta serduszkowa , ale przy Tych wartościach bety może już serduszko będzie, trzymam kciuki! ♡Hej dziewczyny mam przyrost bety poniżej normy czy zawsze to wróży coś złego?
19.06 - 964
21.06 - 1925
26.06 - 8733
29.06 - 15868
Ostatnia miesiączka 14.05
A według aplikacji jest dziś 6t4d![]()
Mam tą samą historie... I też się bardzo boję... I nie Paniuj mi tu!!Boże chociaż trochę mnie Pani pocieszyłabo jestem po dwóch poronieniach i się tak strasznie boję
![]()