reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka daj apokoj jak pomysle to odrazu mi niedobrze :/ ale tu przynajmniej odrazu bede miala podobno wynik a nie tak jak ostatnio po 3 dniach :)

Kati ja też cukier ns czczo mialam 68, a przy krzywej na czczo 78.9 a po 2 godz 79. Moja ginekolog powiedziała ze mam jeść często i mało aby nie dopuścić do omdlenia.

Mnie ostatnio meczy troszkę inna sprawa. Powinnam zrezygnować z prowadzenia auta i nie chodzi tutaj o brzuch ale raczej o skupienie. Mam wrażenie że po prostu jadę, niby patrzę na znaki i wszystkich podróżujacych wokoło ale jakoś jakby do końca tego nie przetwarzam. Zaczęłam się siebie obawiać za kierownicą :szok:

Kati czasami takie niskie cukry są zupełnie normalne, ale właśnie tym bardziej trzeba zrobić krzywą, bo może być to jednak związane z nieprawidłowym spalaniem cukrów. Mam nadzieję,że jednak będzie ok :-)

Aschlee powodzenia! Oby wyniki nie były gorsze. Ciekawa jestem co Ci zalecą ;-)

Anit
jak nie czujesz się pewnie i dasz radę, to odpuść auto teraz. Po co masz się tym stresować :sorry:

Choco
kakało jak to mówi mój synuś? :-p Hehe...fajnie Ci dzionek minął :-)

Mnie coś łeb zaczyna boleć :-(

Hej Mamutki. Ja na nogach od 6:00.. Synek mnie obudzil juz wyspany a ja wrecz przeciwnie- w nocy przez katar spac nie moglam a potem mala zaczela sie w brzuchu wiercic☺
Plan na dzisiaj-male zqkupz dla przyjemnosci i poszukiwanie kasztanow z synkiem. Milego dnia

reklama
Do góry