reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry :-)

Ja mam wyrwane z życiorysu dwa dni przez tę imprezę. Było fajnie. Dzieci się tak wyszalaly,że ciężko je było uspokoić po 23 :-) sporo jedzonka zostało,także kto przejazdem przez Walie,to zapraszam na wyzerke :-)

U nas coś złego dzieje się w pogodzie. W nocy z piątku na sobotę było 19 stopni,a nad ranem dosłownie huragan i mega ulewa. Na jutro zapowiadają silne wiatry. Ostrzegają wszędzie dosłownie. Taaaa....oni se pogadają,a ja i tak musze dzieci do szkoły prowadzić cały dzień :-(

Witam się I ja :-)
Magda ciesze się ze impreza udana a Ty odpoczywaj . Jak się czujesz wogóle ?
Unas tez odziwo ciepłe noce ostatnio dzisiaj było 10 C aż a dzisiaj już jest 15 C ale wiatr wieje mocno unas nie ma żadnego ostrzeżenia ale jednak wieje coraz mocniej.
Idę robić kluski :-) tak jak wczoraj mówiłam ;-) w dalszym ciągu mam na nie ochotę .
Kurde coś mnie boli brzuch i krzyże :-( troszkę się z mężem poprzytulalismy wkoncu ;) wiec może to przez to tak mnie piecze w dole brzuch coś podobnego do bolacej blizny ;-) i promieniuje mi w dół ehhhh oby szybko przeszło

Bozienko powiem Ci,że czuje się nadwyraz dobrze. Wczoraj przez przyjściem gości strasznie mnie tylko stopy bolały,ale nic poza tym,mimo że spałam 3 godzinki z piątku na sobotę. Dziś pewnie zmęczenie wyjdzie. Musze w końcu wyjść z łóżka i iść sprzątać kuchnie,bo w nocy tylko jedzenie pochowałam. Mam nadzieje,ze szybko Ci ten ból przejdzie.

Zjadlo mi pol posta:baffled:

Ehh mierze od kilku dni temp I man 37,2 .czuje sie dobrze glows tylko troszke boli . Zastanawiam sie czy to przez ciaze czy rzeczywiście cos dolega

Natka tez uważam,że masz temperaturę w normie. Pamiętaj,że progesteron ja podnosi :-)

Bozienko oj tak. Roboty masa, ale radość dziecka bezcenna. Dobrze, że mąż pomagał we wszystkim i przyjaciółka,bo było znacznie gorzej. :-)

reklama
Do góry