reklama

Lutowe mamy 2016

Migotka aż się dusza raduje jak się czyta takie pozytywne wiadomości :) super! I oby wszystko dobrze się potoczylo, będziemy trzymać kciuki!

Carola! Ty to jesteś jedyna w swoim rodzaju :)

Madzia, troche przeziebiona wiary w siebie, skoro inni mowia ze dobrze wygladasz to tak jest :)

Mi sie dzis nie udalo zrobic takie spore zamowienie na rzeczy apteczno-kosmetyczne :) bardzo sie ciesze ze juz mam to za soba :)

reklama
Bozienka mam podobnie. Nie dosc ze juz ostatnio czułam sie brzydka to teraz jeszcze mam wrażenie ze we wszystkim ale wygladam i ze jestem taka duza.. czasy jak sie dobrze ze soba czułam w ciąży widocznie juz za mna..

Ja w pierwszej ciąży nie czułam się dobrze a teraz super.
Fajne są reakcję ludzi "jak ty świetnie wyglądasz!"... takie pełne zaskoczenie jakbym miała wyglądać jak kupa i z domu nie wychodzić. .. urosłam sporo ale dobrze mi z tym. Płakać będę jak urodze ;) :) :)

Choco właśnie mam dokładnie to samo dobrze ze jeszcze mi nie odbiło o daje się mężowi przytulać ;-) bo wtedy to by już było źle ;-) . A wogóle to mi czarne myśli przychodzą do głowy ze jestem taka gruba duża wielka ze zmienionymi kolorami ;-) (wszystkie blizny piegi itd są dużo ciemniejsze i kreska przez cały brzuch robi się coraz ciemniejsza) i ze mąż sobie znajdzie jakaś inna atrakcyjniejsza która poświęci mu więcej uwagi będzie wysportowana itd ehhhh mam nadzieje ze to minie szybko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry