LilithGoth
Fanka BB :)
Posprzatalam....nawet ciuszki od nowa poukladalam...nie wiem.co mnie dzisiaj wzielo....dalej boli biodro i ciagle boli mnie cos w.boku momentami az za bardzo ale do przezycia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Nie wiem co się ze mną dzieje normalnie najprostsze czynności mnie przerastają. Jak tak dalej pójdzie to dom spale. Uratowałam co się dało ale za bardzo się tym nie najedliśmy więc siedzę tak niedojedzona i zła.Juz teraz to mam lenia bo usiadlam i toyalnie mnie zmuliloA ja dzisiaj po raz drugi obiad spaliłam. Nie wiem co się ze mną dzieje normalnie najprostsze czynności mnie przerastają. Jak tak dalej pójdzie to dom spale. Uratowałam co się dało ale za bardzo się tym nie najedliśmy więc siedzę tak niedojedzona i zła.
Lilith jak Cię tak energia na sprzątanie wzięła to może wpadniesz do mnie i mi pomożesz.? Może we dwie będzie nam raźniej.
Co za stres. Mnie bardziej zastanawia sposób poruszania. Teraz to bardziej przeciąganie, rozpychanie, czkawka ale 1 czy 2 dziennie to jest taki pojedynczy gwałtowny ruch, takie szarpnięcie jakby 

Sporo masz ubranek.