reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Natka ja mam dodatni gbs ;-) Spokojnie. Dostaniesz antybiotyk przy porodzie i będzie ok.

U mnie dziewczyny z tymi ruchami to trochę bardziej skomplikowane. Nie odepna mnie od ktg,jak się nie rozbudzi. Inna sprawa. Woda i zmiana pozycji zawsze działa...

reklama
Bozienka trzymam kciuki, żeby Cię wzięli zgodnie z planem bo moja koleżanka od rana dopiero po 16 się doczekała na swoją kolejkę bo ciągle wypadały pilniejsze cc, miała szczęście, że na kolejny dzień jej nie przenieśli ;-) ;)
Novaspace a przeprowadzka kiedy? My się przeprowadzaliśmy na koniec października, wtedy jakoś dałam radę ale teraz to kompletnie już sobie nie wyobrażam takich rewolucji.
Dziewczyny z tymi ruchami na końcówce to ogromny stres, przynajmniej dla mnie. :sorry:
Magda na pewno wszystko jest w porządku, na szczęście jesteś na miejscu w szpitalu i w razie czego szybko zareagują. :blink:

U mnie noc była okropna. Bóle miednicy są nie do zniesienia, w pewnym momencie to już mi się płakać chciało bo ani w jedną ani w drugą się przekręcić a ból się nasilał. :hmm: Do tego teraz doszły te drętwienia nóg, ech :baffled:

Madziu to czekamy na info aż bobo się rozbudzi . Masz juz cc zaplanowana?

Bettina ja juz nie wiem co to spokojny sen bo od kilku tyg ciężko sypiam przez bole takie jakbtwoje

Madziu u mnie mala tez duzo mniej sie rusza i czesciej ktg robia.
Ostatnio ponad godzine musialam lezec i mowily ze nie wypuszcza mnie dopoki sie nie zacznie ruszac.Kciuki oby sie rozbudzil &&&&&&&&&&&

Oj Madziu popukaj do Theo tam od cioci:) On juz skupiony na wyjście a tu mu skakać każą:)
Moja mniejsza jeszcze na etapie wygibusów:)

Carola a dlaczego tłumaczyć się, coś młoda nawywijała czy jakieś problemy robią w urzędzie?

Asch a Ty jak się czujesz dajesz rade z opieką nad starszą córcią? przyjechała już Twoja mama bo coś kojarzę ze miała być i Ci pomóc?

Madziu a może pomogłoby zjedzenie czegoś słodkiego lub owocu? Moja mała nawet na jabłko reaguje lub sok owocowy.

Dzień dobry!
Moja noc oczywiście z przerwami w śnie... Poza tym, drugi raz w tym tygodniu śniła mi się moja zmarła babcia, a to dziwne...

Madzia, a probowałaś zjeść coś słodkiego? Nie znam się, ale u mnie to zawsze działa, no prawie, na pewno nie ma nic lepszaego żeby pobudzić mojego malucha. Tylko się nie stresuj! Wszystko jest w porządku na pewno, na pewno :)

Podziwiam, Was, przyszłe mamy, które są już mamami ;) jak Wy to ogarniacie? Ja nie raz ledwo co mam siłe zrobić obiad i trochę posprzątać, co dopiero by były gdybym musiała zajmować się jeszcze dziećmi.

reklama
Do góry