Anit ale jak już masz takie nieregularne skurcze często, to pewnie się powoli rozkręca. Może urodzisz w tłusty czwartek

Szkoda by było tylko tych faworków;P
Bettina staram się codziennie ruszać, bo wtedy zdecydowanie lepiej się czuję i biodra i kręgosłup mniej bolą

A poza tym pies jest bardzo mobilizujący.

Pomyśl, że już jesteś na takim etapie, że to kwestia kilku dni i wszystko się rozwiąże i będziesz miała Maleństwo przy sobie

Ola na mnie spacery właśnie działają tak, że zdecydowanie poprawił mi się stan kręgosłupa. Mi teraz jak już widać jakieś przejawy przedwiosennej aury, też nie chce się wracać.
A wiecie, ze na mnie hormony działają uspokajająco... nie wiem czy kiedykolwiek byłam tak wyciszona jak w ciąży. Mamy problemy z mebelkami, bo przyszły w takim stanie, że nie chce mi się komentować i jesteśmy cały czas na etapie reklamacji. Reklamowaliśmy już nawet towar który przysłali nam niby w kolejnej wersji.. i podenerwuję się chwilę i mi przechodzi. Ani pytania mnie nie denerwują o stan ciąży, ani komentarze odnośnie brzucha... taki totalny chillout.
Beemik to Ty też masz termin na 23go?
Lilith zazdroszczę chudnięcia. Podobno na tym etapie zmniejsza się ilość wód płodowych dlatego niektóre kobiety tracą na wadze. Ja niestety do nich nie należę

Może przy tym prasowaniu tak spalasz kalorie