• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Hej dziewczyny, przepraszam ze tak nieregularnie wchodzę i mało się wypowiadam, ale dopóki pracuję, sił ledwo starcza na ogarnięcie reszty. Jeszcze miesiac i będę miała więcej czasu na BB :)

reklama
Hej dziewczyny melduje sie z rana z dobrymi wiesciami, wczoraj robilam (mam nadzieje juz ostatnie) bhcg wzrosło 3x od zeszlego tygodnia, tak ze z bejbinką chyba wszystko dobrze i to, ze nie bylo widac serduszka jest tylko kwestia czasu i mam nadzieje ze w poniedzialek sie doczekam :-p:-) gina mowila ze tak moze sie zdarzyc jesli ktos ma cykle ponad 30 dniowe ... musze troche sie wyluzowac bo w tej ciazy schudlam juz 2 kg z nerwow :-)
Landrynka w dziecinstwie przechodzilam to samo co twoje dziecko, mialam wycinany 3 migdal i 2 podcinane, bo uciskaly mi na sluch, praktycznie nie slyszalam, w nocy chrapanie i duszenie, w przedszkolu co chwile lapalam jakies infekcje, przeszlam wszystkie choroby zakazne dzieciece, chodzilam tylko do zerowki bo w sredniakach caly rok chorowalam, powycieciu jak reka odjal, podobno po tym zabiegu rodzice w nocy co chwile sprawdzali czy oddycham, ale nie pamietam zeby mierzyli mi przeplyw krwi, w kazdym badz razie teraz jak choruje na gardlo, jak mam katar to odrazu idzie mi na sluch i gorzej slysze
Bozienka, mi tez wychodzi zawsze 2, chociaz nie bylam jeszcze w ciazy, poszlam raz do gina na NFZ, bo wszystkie go zachwalały w gazecie lokalnej o nim pisali ze taki super oh! i ah! wyczekalam sie na termin, zrobil mi cytologie wyszla mi 3, powiedzial, ze to sprawy rakowe nastraszyl mnie przeryczalam caly miesiac do nastepnej wizyty, na ktorej okazalo sie, ze mam zapalenie i stwierdzil:"niepotrzebnie pania nastraszylem", pozniej dodal jeszcze, ze "lepiej bedzie jak bede chodzila do niego prywatnie i ze nawet jak cytologia wyjdzie mi dobrze to itak to nie oznacza, ze nie mam RAKA" :baffled: ... oczywiscie wiecej razy do niego nie poszlam :baffled:
....ale sie rozpisałam :-)

Dzień dobry Dziewczyny

Sekullinda bardzo się cieszę, nie rób tak więcej, nie martw się na zapas! Musisz dbać o Was oboje !

Olcia nie przejmuj się, ja też rzadko się udzielam, na ogół jak nadrobie wpisy to potem zapominam komu co napisać, tego tyle jest :) Jesteś z Zabrza, moje miasto rodzinne, mieszkałam na Zaborzu :) Świat jest mały

choco musisz odpoczywać! Choć wydaje Ci się ża masz siły w końcu Twój organizm padnie :) Jak masz okazje to nie ściemniaj tylko kładź się i odpręż :)

Witaj Lipiec, nowy miesiąc przed nami :)
A u mnie upaaaaał, tylko się walnąć do basenu i leżeć...

Miłego Dnia !

Kochane moje, jestem ale wczoraj miałam tragiczny dzień. Samopoczucie do dupencji, a na dworze upał jak cholera....umordowana poszłam spać o 21. Dziś upału ciąg dalszy,a dzień jeszcze bardziej zajęty,bo dziewczyny mają dziś i jutro w szkole show,więc nie ma mnie do wieczora w zasadzie. W piątek znowu tort piekę,a w sobotę mam gości.....jak dobrze pójdzie,to w niedzielę odsapne. Plus jest taki,że jak nigdy chodzę chociaż wcześniej spać. Zerkam co u Was,ale pisanie mi.absolutnie nie idzie. Obiecuje że nadrobie :tak:

Magda :-) a masz wyniki ? Kochana proszę mi się oszczędzać !! Te upały mają do nas dotrzeć w weekend a ja mam wtedy znowu obstawe medyczna imienin miasta już widzę ze będę się męczyć tam jak nie wiem

reklama
Hej dziewczyny!

Choco, Ty pewnie z takich, co to cały czas muszą coś robić. Moja mama ma tak samo. ;-)

Sikulinda, a widzisz? Będzie super i serducho będzie :-)

Bożenka, ja też dziś rzucałam się do drugiej. A to gorąco, a to mąż chrapie i cały czas go tyrpałam.

Magda, byle do niedzieli :tak:

Dziś byłam pobierać krew, bo dostałam szereg badań od gina i od endokrynologa. Ze zniżką 15% dla ciężarnych zapłaciłam 430 zł. :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry