• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Tymuś od wczoraj rana cały czaś gorączkuje. Myślę że to zęby, ale pewna nie jestem. Dziąsła ma białe ale jak patrze na nich z przodu a nie u góry. Innych objawów choroby brak. Czopki paracetamolu nie pomagają .:( Dzisiaj podałam nurofen forte. Jak do wieczora nie przejdzie to jedziemy do szpitala.

Kamaa okładów nie robiłam tylko kąpiel w letniej wodzie. Ale masz rację zaraz zrobię mu okłady. Pół godziny temu obudził się dostał nurofen i pierś i temperatura faktycznie coś wolno spada. Idziemy robić okłady. Wykończy nas ta pogoda :( ja lubię ciepło ale ta duchota jest nie do wytrzymania :mad:

U nas słońca brak pochmurno i wieje <juupi> wreszcie jest czym oddychać no i może uda się mieszkanie wychłodzić.

Anit a może mały się przegrzał u dzieci temperatura rośnie jak są przegrzane.

Mi się znowu zrobiły suche swędzące plamy pod okiem i nad okiem muszę podebrać atoperal młodej bo lekko spuchło nawet i wyglądam jak bym się z kimś biła.

Magmich dzis sie powstrzymam od picia, zebym nie musiala szukac grupy wsparcia :P
A jak bark meza? Bo moj dzis sie obudzil tez z bolem barku, twierdzi, ze zle spal, ale kto go tam wie co robil w nocy :>

Bettina wiecej zdjec Hani poprosimy, bo cala nasza trojka jest w szoku!!! Jesli ona w brzuchu Ci takie harce odstawiala jak teraz podczas spania to wspolczuje :P a Ty spisz w nocy w ogole? Bo gdyby mi dziecko tak szalalo po łóżeczku, to nie wiem czy bym zasnela :/

Anit oby to tylko ząbki...
Kamaa wspolczuje chory facet w domu to tragedia, ale oby nie zarazal.
Tak na rozluznienie, odnosnie chorych panów ;)

Załączniki

• 13346693_597056400461266_969623657110218360_n.jpg
    13346693_597056400461266_969623657110218360_n.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Magmich myślę że nie przegrzewam małego. Od kilku dni chadza tylko w body z krótkim. I tak w dzień i w nocy. Na spacery od kiedy jest ciepło wychodzimy o 19 także spać chodził o 23. Przez te upały wszystko poprzestawiane. No masakra , w domu 26-27 °C. Kurcze nawet wszystkie okna miałam otwarte przez całą noc a tu ochłodzenia zero. Dzisiaj niby dzień mniej słoneczny za to paruje wszystko wczorajszym deszczu o_O

Olaolala mam nadzieje że to ząbki, bo inaczej się załamię. Żal mi Tymusia a jednocześnie go podziwiam bo przy tej gorączce nawet nie jest specjalnie marudny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry