reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kurcze... Mam wrażenie, że poczułam pierwsze ruchy, ale nie jestem pewna :/ bulgotanie od dłuższej chwili czuję, ale był też chyba "kopniak".
Aaaa różnica wieku między moimi dzieciakami będzie 7-letnia.

no mi bozienka też nie kazał :) a ogólnie u nas super pogoda, wróciłyśmy z dworu, zaraz na jarmark z przyjaciółką idę i nie odmowię sobie chleba wiejskiego ze smalcem, ogórkami kiszonymi :-p
wczoraj napisałam do mojej grupy z października 2011 o moim genetycznym i dwie dziewczyny mnie bardzo uspokoiły - miały większe nt i mówią,że moje to wcale nie wysokie. ogólnie dwie takie co zawsze wiedzą jak pocieszyć, bo już mają doświadczenie większe i ulga trochę jest. Modlę się o dobre wyniki pappy aby sie uspokoić tym bardziej ,że od wczoraj ruchy czuję i łatwiej mi się nie stresowac w trosce o tą kruszynkę. I mamy tez ostateczne imiona - Kajetan tak jak było, ale dziewczynka nie Kajha tylko Milena - bardziej pasuje do naszej Hani :)

A ja zeby zapomniec na chwilę o badaniach wzięłam rozpęd i..umyłam okno..szt 1 ,zmieniłam firany, poprałam i padłam. Chyba na raty będę myć te okna, zanim skończe ostatnie to pierwsze będzie brudne. Opcja nr 2, może jak w domu zapanuje ciemność to mój zauważy że brudne :o

magda nie mowię nic tylko napisałam tak jak bozienka co nasi gin nam mówili i jaką my mamy wiedzę nie krytykując nikogo ;-) chyba nie fo****esz co ? ;-) (taki żarcik)

Magda ale nikt się tu nie wymadrza poprostu wymieniamy zdanie mi tak lekarz powiedział wiec tak napisałam. Nie przypominam sobie żebym w poprzednich ciazach takie badanie miała

Ati coś Ty :-) Ja wiem,że lekarze różnie mówią. Wiesz, na pewno dużo z tego co ja piszę, wynika z moich przykrych doświadczeń. Po prostu wolę zrobić raz za dużo badanie niż o raz za mało. Na pewno każda z Was na moim miejscu by też tak myślała. Nie wymyślam tego co pisze, tylko bazuję na wiedzy moich lekarzy....Sama jestem znowu taka, że jak ktoś coś nowego napisze, to szukam i czytam :happy:

reklama
Magda heheh wiem wiem ale ogólnie stwierdziłam :-) i fajnie ze tak piszesz i nas poprawisz bo szczeze to myślałam że jak już raz to przeszłam to będę miała spokój :-) tak jak z różyczka . Dziewczyny co tu zrobić żeby mi szybciej czas minął i juz był 18.08 godzina 15:00 i żebym była już u lekarza ?? :-D

Do góry