reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

No moze wlasnie dlatego u mnie byly te plamienia i krwawienia :( aczkolwiek po nich ten krwiak dalej byl...no nic czejkam na wizyte i zobaczymy co powie

Ostatnia edycja:
reklama
To jeszcze troszkę

Wam też tam blizny sciemnialy ?? Patrze teraz na nogę i tam gdzie parę lat temu miałam rozwalona nogę to dokładnie widać i wogóle wszystkie blizny teraz idealnie widać. I pełno mam zylek na nogach brzuchu :-(

Ostatnia edycja:
hej Dziewczyny, dawno mnie nie było... mąż ma urlop, to więcej się dzieje i mam mniej czasu na forum... teraz jesteśmy na wakacjach, to mam nadzieję, że jakoś nadrobię... ponieważ nie czytałam wszystkich postów, to tylko tak ogólnie wszystkim gratuluję udanych wizyt :)

beemik - ja też bez detektora i nie planuje kupować, to nie będziesz jedyna :)

jadzka - z córką dotknełam brzuch żelazkiem - taki duży był :) i nic się nie stało

carolajna - też biorę clexane. Na ostatniej wizycie pytałam, gdzie mogę się kłuc oprócz brzucha, to gin powiedział, że wszędzie gdzie chcę, tylko żeby nie w mięśnie . Na początku nie robiły mi się siniaczki, ale teraz jest coraz gorzej - czuć, że dużo gorzej idzie. Ja teraz robię bardziej po bokach, fakt że tam nie mam tłuszczu i bardziej boli przy robieniu, ale potem jest ok. Przeraża mnie fakt, że jeszcze tyle miesięcy kłucia przede mną.

aschlee - trzymam kciuki...

Ati - ja miałam przezierność 1,8 i lekarka powiedziała, że bardzo dobry wynik (robiłam w poradni prenatalnej u genetyka)

Kropek ty w tym samym co ja wiec Ci łatwo będzie znaleźć rano trochę szukałam ale teraz już wiem gdzie jak po co na co ;-) i raz dwa tylko mi ucieka ;-) mężowi nagralam i wysłałam :-)

reklama
Ok. Akurat jutro na pocztę polezę jak coś. Ale w żel musiałabyś się zaopatrzyć albo oliwke bo tam resztka została, maleńka tubka była.

Do góry